MANÉS NYE FEIRING:  Sadio Mané startet med å kopiere Roberto Firminos feiring, nå har han gjort det til sin egen.

– Jeg sliter virkelig med å beskrive hvor glad jeg er for å være her

Sadio Mané motiveres av «verdens beste fans», og lover å fortsette med sin «nye» feiring.

For en sesong Sadio Mané hadde i fjor, med toppscorertittel i Premier League, Champions League-seier og finale i Afrikamesterskapet. Om sesongen var rekordlang, er Mané likevel topp motivert for å gjøre det enda bedre denne sesongen. 

– Fra jeg var ung, har det vært min drøm å vinne slike trofeer. Jeg er definitivt på et bra sted i karrieren min nå, og jeg føler hele troppen tenker det samme. Jeg prøver å holde meg stabil nå, og jobber bare hardt for å holde oppe nivået, slik folk forventer av oss, sier Mané til Complex Uk

Motiveres av fansen

– Jeg er veldig glad for å være en del av klubben, familien her. Vi har den beste fansen i verden, og jeg er alltid takknemlig for støtten.

– Det gjelder ikke bare meg, det gir hele troppen motivasjonen til å prestere. De holder oss sultne etter å bli bedre og bedre sammen. Jeg sliter virkelig med å beskrive hvor glad jeg er for å være her.

Fortsetter med «Firminos» feiring

ORIGINALEN:  Roberto Firmino etter scoringen sin mot West Ham for to sesonger siden.
MOT SOUTHAMPTON:   Mane feirer mot Southampton.

Det har vært mange spøker mellom Mané og Roberto Firmino når det kommer til feiringer de siste årene. Som oftest er det Mané som har kopiert Firmino. Men denne sesongen har han holdt seg til en feiring. 

– Hvis du ønsker å beholde en feiring for deg selv, er det vanskelig fordi vi scorer så mye. Bobby tok den feiringen for to eller tre år siden, og han har hatt noen feiringer siden da. Den feiringen jeg har nå, er den jeg skal fortsette med ut året, sier Mané.

Og han er ikke redd for anklagene fra Firmino at Mané har kopiert ham.

– Jeg vet at Bobby vil kopiere meg igjen snart, dere får se, sier han.

MOT BURNLEY:  Sadio Mané feiret mot Burnley.

Har gitt 250000 pund til landsbyen

I artikkelen  kommer det fram at Mané de siste årene har bidratt med 250 000 pund til en ny skole og et sykehus i landsbyen Bambali, som han kommer fra.

– Jeg prøver bare å gjøre hva jeg kan for folket mitt, sier Mané beskjedent.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
12.10.2019 kl 15:30

Dette er faktisk Salahs beste sesongstart i Liverpool

The Egyptian King starter ofte forsiktig.

+
12.10.2019 kl 14:04

Sir Kenny sammenligner Klopp med Shankly

Sir Kenny Dalglish er full av ros for hvordan Jürgen Klopp har endret klubben.

+
12.10.2019 kl 11:38

Vil hindre misbruk av Salah under VM for klubblag

Mohamed Salah har tidligere blitt utnyttet politisk, det forsøker Liverpool å hindre under VM i desember.

+
12.10.2019 kl 09:45

Gerrard på både vinner- og taperlaget

Steven Gerrard kom ikke på scoringslista, men fikk assist for Liverpool i legendekampen.

+