TILBAKE I SKOTTLAND:  Kent fikk returnere til Rangers, denne gang på permanent basis. Her feirer han scoring i Old Firm forrige sesong.

Kent mener han ble løyet til om fremtiden denne sommeren

Ryan Kent signerte i sommer for Rangers, men mener han ble løyet til om fremtiden sin før det ble klart.

En av sommerens største overgangssagaer for Liverpool var den som gjaldt 22 år gamle Ryan Kent. Rangers ønsket seg kantspilleren på et nytt lån etter at han hadde imponert stort forrige sesong, men Liverpool ville ikke låne han ut.

– Det var veldig tøft. Jeg måtte holde meg mentalt sterk. Når du blir fortalt en ting, og så blir løyet til og det ikke skjer, er det ganske tøft å håndtere, sier Kent til Sky Sports.

– Jeg måtte bare holde meg i form og trene for meg selv, og være sikker på at jeg holdt kondisjonsnivået oppe. Jeg ventet på at et øyeblikk som dette skulle komme.

Fikk til slutt overgangen sin

Håpet så ut til å være ute for en overgang mellom Rangers og Kent, men på overgangsvinduets siste dag ble en permanent overgang realitet.

– Jeg ville likt å være her fra start, det er ganske vanskelig å se på TV, og ønske at jeg var en del av noen av kampene, men jeg er fornøyd med å være tilbake og jeg kan ikke vente med å starte, sier Kent.

– Det var nok noen små bekymringer underveis da jeg trodde at det kanskje ikke skulle skje, og jeg måtte lagt andre planer. Men jeg hadde alltid en følelse av at det skulle gå til overgangsvinduets siste dag, og det er det som skjedde.

Føler seg hjemme for første gang

– Jeg er i en privilegert posisjon i livet der jeg har muligheten til å spille fotball, det er hvert barns drøm. Jeg tror det er naivt å ikke nyte den posisjonen i livet. Jeg er heldig.

Kent har gått gradene gjennom Liverpool-akademiet, i tillegg til låneopphold i Coventry City, Barnsley, Freiburg og Bristol Rovers. Likevel er det under Steven Gerrards ledelse i Rangers han for første gang har følt seg hjemme når det kommer til fotballen.

– For en gangs skyld i mitt liv å føle seg hjemme ett sted, å faktisk nyte fotballen, jeg vil ha den følelsen resten av min karriere. Jeg følte det for første gang da jeg kom hit, sier Kent.

– Manageren har troen på meg, og selvfølgelig får fansen det beste ut av deg.

– Alt ved kollektivet i denne fotballklubben tror jeg får det beste ut av meg og min fotball.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+