FÅR DEBUTEN:  Rhian Brewster skal få sin debut i kveld.

– Klopp har en plan for meg

Rhian Brewster forbereder seg på sin første start for Liverpool.

Rhian Brewster er en spiller de har høye tanker om i Liverpool FC. I fjor sommer skrev han en ny langtidskontrakt med klubben, og klubben kansellerte en planlagt treningskamp mot Borussia Mönchengladbach etter at den tyske klubben forsøkte å lokke til seg tenåringen.

I kveld vil han få sin debut for førstelaget, 19 år gammel. Brewster var toppscoreren i U17 VM i 2017, der spillere som Jadon Sancho, Phil Foden og Callum Hudson-Odoi også var med. Mens de spillerne har fått sine gjennombrudd, har Liverpool-spissen gått skadet etter en alvorlig ankelskade.

Nå er han frisk, og vil ta sjansen.

– Klopp snakket med meg og sa: «du skal få sjansen din i år». Nå venter jeg bare på den sjansen slik at jeg kan vise at han har rett. Han er ikke en slik manager du ikke vil snakke med. Han er en stor manager, og så jordnær, sier Brewster i et intervju med The Mirror

Flere sjanser uten Sturridge

Daniel Sturridge forlot Liverpool da kontrakten hans gikk ut i sommer, og spiller nå for Trabzonspor i Tyrkia. Det ble ikke hentet inn noen erstatter for den tidligere storscoreren. Den plassen er tiltenkt Brewster.

– For øyeblikket handler det om å få spilletid. Det å spille for U23-laget er bra, fordi jeg har vært ute så lenge, så han prøver å gradvis få meg inn på førstelaget heller enn å bare kaste meg inn der, sier Brewster.

– Det at det er en spiss mindre gir deg større sjanse til å komme inn på førstelaget. Det at Sturridge gikk betyr at jeg har større muligheter til å få spille, sier han.

– Du ser på alle kjøp, og det at Klopp ikke kjøpte en spiss til gjør at han har tro på at jeg kan gjøre en jobb.

19-åringen var med til Napoli, men var ikke med i kamptroppen på Stadio San Paolo.

– Du er så klart skuffet over å ikke være på laget, men manageren har en plan for meg, og dersom planen var at jeg ikke skulle være på benken, så er det sånn. Du ser på hver kamp og tenker «dette kan være min sjanse», men manageren har noe for meg, så jeg vil vente. Jeg gleder meg til å bli involvert!

I søndagens kamp mot Chelsea satt unggutten på benken. I kveld er han trolig med fra start.

MK Dons - Liverpool spilles i kveld kl. 20.45, og sendes på Viasport 1.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2019 kl 20:42

Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

+
17.10.2019 kl 19:36

En dokumentar det er verdt å få med seg, om den største kampen i engelsk fotball

Sett av en halvtime til den nye dokumentaren om bakgrunnen til forholdet mellom Liverpool og Manchester United.

+
17.10.2019 kl 17:44

I City-leiren er de alt annet enn fornøyd med juleprogrammet

Manchester City-sjef har kommet med en uttalelse.

+
17.10.2019 kl 15:11

– Jeg er klar

Joel Matip er klar for å gå inn igjen i midtforsvaret.

+