FÅR DEBUTEN:  Rhian Brewster skal få sin debut i kveld.

– Klopp har en plan for meg

Rhian Brewster forbereder seg på sin første start for Liverpool.

Rhian Brewster er en spiller de har høye tanker om i Liverpool FC. I fjor sommer skrev han en ny langtidskontrakt med klubben, og klubben kansellerte en planlagt treningskamp mot Borussia Mönchengladbach etter at den tyske klubben forsøkte å lokke til seg tenåringen.

I kveld vil han få sin debut for førstelaget, 19 år gammel. Brewster var toppscoreren i U17 VM i 2017, der spillere som Jadon Sancho, Phil Foden og Callum Hudson-Odoi også var med. Mens de spillerne har fått sine gjennombrudd, har Liverpool-spissen gått skadet etter en alvorlig ankelskade.

Nå er han frisk, og vil ta sjansen.

– Klopp snakket med meg og sa: «du skal få sjansen din i år». Nå venter jeg bare på den sjansen slik at jeg kan vise at han har rett. Han er ikke en slik manager du ikke vil snakke med. Han er en stor manager, og så jordnær, sier Brewster i et intervju med The Mirror

Flere sjanser uten Sturridge

Daniel Sturridge forlot Liverpool da kontrakten hans gikk ut i sommer, og spiller nå for Trabzonspor i Tyrkia. Det ble ikke hentet inn noen erstatter for den tidligere storscoreren. Den plassen er tiltenkt Brewster.

– For øyeblikket handler det om å få spilletid. Det å spille for U23-laget er bra, fordi jeg har vært ute så lenge, så han prøver å gradvis få meg inn på førstelaget heller enn å bare kaste meg inn der, sier Brewster.

– Det at det er en spiss mindre gir deg større sjanse til å komme inn på førstelaget. Det at Sturridge gikk betyr at jeg har større muligheter til å få spille, sier han.

– Du ser på alle kjøp, og det at Klopp ikke kjøpte en spiss til gjør at han har tro på at jeg kan gjøre en jobb.

19-åringen var med til Napoli, men var ikke med i kamptroppen på Stadio San Paolo.

– Du er så klart skuffet over å ikke være på laget, men manageren har en plan for meg, og dersom planen var at jeg ikke skulle være på benken, så er det sånn. Du ser på hver kamp og tenker «dette kan være min sjanse», men manageren har noe for meg, så jeg vil vente. Jeg gleder meg til å bli involvert!

I søndagens kamp mot Chelsea satt unggutten på benken. I kveld er han trolig med fra start.

MK Dons - Liverpool spilles i kveld kl. 20.45, og sendes på Viasport 1.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
08.12.2019 kl 21:40

Shaqiri forteller om en god atmosfære i Liverpool-garderoben

Sveitseren gir et innblikk i hvorfor Liverpool imponerer som de gjør.

+
08.12.2019 kl 20:20

Liverpool har hatt den perfekte oppladningen, men det har også Red Bull Salzburg

Braut Haaland & co. har sendt en advarsel retning England, før tirsdagens avgjørende Champions League-kamp.

+
08.12.2019 kl 17:08

Med et kontroversielt valg, leder tidligere Liverpool-spiller Fantasy Premier League

Nick Tanner ligger øverst blant sju millioner spillere, og pustes i nakken av Magnus Carlsen.

+
08.12.2019 kl 16:35

Liverpool U18 tok en komfortabel seier

De rødes unggutter valset over Derby County.

+