Sparer nesten hele førstelaget - kan bli åtte debutanter!

Troppen mot MK Dons er veldig, veldig ung.

25. sep 2019 kl 11.41 Arild Skjæveland

Liverpool kommer til å spare nesten hele førstelaget til kveldens ligacupoppgjør mot MK Dons. Så mange som åtte (!) spillere kan få sin debut borte mot League One-klubben onsdag kveld.

Fra før er det klart at Rhian Brewster og Caoimhin Kelleher vil debuterte, og at Naby Keita kommer til å starte kampen.

Unggutter som Harvey Elliott, Sepp van den Berg, Luis Longstaff, Adam Lewis og Leighton Clarkson er i troppen ifølge Neil Jones i Goal.com. Curtis Jones, Herbie Kane og Ki-Jana Hoever er mer kjente navn, og er også med. Det samme er Pedro Chirivella.

Men det er ikke bare unggutter som har dratt til Milton Keyes. Dejan Lovren, Joe Gomez, James Milner, Adam Lallana og Alex Oxlade-Chamberlain er i troppen - i tillegg til nevnte Keita.

Nesten hele førstelaget får hvile

Xherdan Shaqiri ville vært med til dette oppgjøret, men er skadet. Det samme er Divock Origi. Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Roberto Firmino, Fabinho, Joel Matip, Gini Wijnaldum, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson og Jordan Henderson er igjen på Merseyside, og får hvile frem til lørdagens bortekamp mot Sheffield United.

Det er litt overraskende at troppen til kveldens kamp er såpass ung, ettersom U21-laget til Liverpool møter Fleetwood i EFL Trophy i kveld. Der blir laget enda yngre, og ifølge Jones kommer 16 år gamle Layton Stewart til å bli involvert.

MK Dons - Liverpool spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]