Utsatte Alissons treningscomeback

Alisson Becker skulle etter planen trene sammen med resten av laget på søndag.

30. sep 2019 kl 14.56 Arild Skjæveland

På fredagens pressekonferanse kom Jürgen Klopp med de oppløftende nyhetene om Alisson Beckers skade. Brasilianeren var nå klar til å returnere til trening sammen med resten av laget, og planen var at han skulle delta på fellestrening søndag.

Det har blitt utsatt, rapporterer Paul Gorst i Liverpool Echo.

Det er ikke noe som tyder på at han har hatt noe tilbakefall med leggskaden. Liverpool håper fortsatt at målvakten kan trene sammen med laget denne uken, men det ble ikke på søndag slik planen i utgangspunktet var.

Tilbake etter landslagspausen?

Alisson er ikke med i den brasilianske landslagstroppen til privatlandskampene mot Senegal og Nigeria i Singapore. For et par uker siden uttalte Klopp at målet var at han skulle være tilbake etter den andre landslagspausen.

Første kamp etter den pausen er borte mot Manchester United, 20. oktober.

Adrians prestasjoner i mål har gjort at Liverpool ikke trenger å ha hastverk med å få 26-åringen tilbake. Ifølge Echo vil han trene en gang til sammen med bare keepertrenerne på mandag, før det vil tas en avgjørelse om når han skal trene sammen med laget.

Det er det medisinske støtteapparatet som får siste ord for når han vil kunne trene med laget - men det regnes som uaktuelt at han vil brukes mot RB Salzburg på onsdag eller Leicester City på lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]