IMPONERTE KLOPP:  Paul Glatzel spilte med A-laget under pre-season, og Jürgen Klopp fikk et svært godt inntrykk. Nå er klubben i gang med samtaler om ny kontrakt.

Vil gi Glatzel ny kontrakt

Klubben ønsker å belønne målmaskinen.

18 år gamle Paul Glatzel var den mest best resultater på de fysiske testene da akademispillerne samlet seg etter sommerferien. Storscoreren på U18-laget forrige sesong, sammen med Fiorentina-klare Bobby Duncan, ble flyttet til Melwood for å trene med Jürgen Klopps mannskap.

Der skal han også ha gjort sine saker bra, men i den uoffisielle førstelagsdebuten – i treningskampen mot Tranmere Rovers i juli – pådro han seg en leddbåndskade i kneet som fortsatt holder ham ute.

Kontraktsamtalene er i gang

VANT FA YOUTH CUP:  Glatzel, med kapteinsbindet, scoret på det avgjørende straffesparket i straffekonken da Man City ble slått i finalen i FA Youth Cup i april.

Umiddelbart gjorde Klopp det klart at Glatzel, som var kaptein for juniorene som vant FA Youth Cup i vår, skal være en del av førstelagsstallen når han returnerer. Manageren skrøt spesielt av ungguttens gode holdninger.

Selv om angriperen, som er oppvokst på Merseyside med tyske foreldre, og har aldersbestemte landskamper for Tyskland, skrev under på sin første proffkontrakt i februar, ligger han nå an til å få en bedre avtale.

Ifølge nettstedet Football Insider er samtalene om ny kontrakt i gang.

Glatzel scoret hele 29 ganger for U18-laget forrige sesong og tok også steget opp til U23-nivå før han trente med A-laget under pre-season.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+