Vil gi Glatzel ny kontrakt

Klubben ønsker å belønne målmaskinen.

3. sep 2019 kl 17.41 Marius Rabben

18 år gamle Paul Glatzel var den mest best resultater på de fysiske testene da akademispillerne samlet seg etter sommerferien. Storscoreren på U18-laget forrige sesong, sammen med Fiorentina-klare Bobby Duncan, ble flyttet til Melwood for å trene med Jürgen Klopps mannskap.

Der skal han også ha gjort sine saker bra, men i den uoffisielle førstelagsdebuten – i treningskampen mot Tranmere Rovers i juli – pådro han seg en leddbåndskade i kneet som fortsatt holder ham ute.

Kontraktsamtalene er i gang

VANT FA YOUTH CUP:
VANT FA YOUTH CUP:  Glatzel, med kapteinsbindet, scoret på det avgjørende straffesparket i straffekonken da Man City ble slått i finalen i FA Youth Cup i april.

Umiddelbart gjorde Klopp det klart at Glatzel, som var kaptein for juniorene som vant FA Youth Cup i vår, skal være en del av førstelagsstallen når han returnerer. Manageren skrøt spesielt av ungguttens gode holdninger.

Selv om angriperen, som er oppvokst på Merseyside med tyske foreldre, og har aldersbestemte landskamper for Tyskland, skrev under på sin første proffkontrakt i februar, ligger han nå an til å få en bedre avtale.

Ifølge nettstedet Football Insider er samtalene om ny kontrakt i gang.

Glatzel scoret hele 29 ganger for U18-laget forrige sesong og tok også steget opp til U23-nivå før han trente med A-laget under pre-season.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]