IMPONERTE KLOPP:  Paul Glatzel spilte med A-laget under pre-season, og Jürgen Klopp fikk et svært godt inntrykk. Nå er klubben i gang med samtaler om ny kontrakt.

Vil gi Glatzel ny kontrakt

Klubben ønsker å belønne målmaskinen.

18 år gamle Paul Glatzel var den mest best resultater på de fysiske testene da akademispillerne samlet seg etter sommerferien. Storscoreren på U18-laget forrige sesong, sammen med Fiorentina-klare Bobby Duncan, ble flyttet til Melwood for å trene med Jürgen Klopps mannskap.

Der skal han også ha gjort sine saker bra, men i den uoffisielle førstelagsdebuten – i treningskampen mot Tranmere Rovers i juli – pådro han seg en leddbåndskade i kneet som fortsatt holder ham ute.

Kontraktsamtalene er i gang

VANT FA YOUTH CUP:  Glatzel, med kapteinsbindet, scoret på det avgjørende straffesparket i straffekonken da Man City ble slått i finalen i FA Youth Cup i april.

Umiddelbart gjorde Klopp det klart at Glatzel, som var kaptein for juniorene som vant FA Youth Cup i vår, skal være en del av førstelagsstallen når han returnerer. Manageren skrøt spesielt av ungguttens gode holdninger.

Selv om angriperen, som er oppvokst på Merseyside med tyske foreldre, og har aldersbestemte landskamper for Tyskland, skrev under på sin første proffkontrakt i februar, ligger han nå an til å få en bedre avtale.

Ifølge nettstedet Football Insider er samtalene om ny kontrakt i gang.

Glatzel scoret hele 29 ganger for U18-laget forrige sesong og tok også steget opp til U23-nivå før han trente med A-laget under pre-season.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+