Slik gikk det i landskampene:Wijnaldum med nytt mål i storseier

Nederland, med to røde på laget, tok nok en gang en solid seier i EM-kvalifiseringen. Flere andre røde fikk det tøffere.

9. sep 2019 kl 23.22 Jens Hapnes Rege

Dejan Lovren spilte 90 minutter da Kroatia gikk på et ydmykende poentap mot Aserbajdsjan, som for øyeblikket er nummer 109 på FIFA-rankingen. Kroatia leder sin gruppe med ti poeng, men har bare ett poeng ned til Slovakia og Ungarn.

Robertsons Skottland sjanseløse mot Belgia

Andy Robertson spilte 90 minutter da Skottland tapte 0-4 i en vanskelig kamp mot Belgia. Robertson slet med å påvirke en kamp der Skottland var sjanseløse.

Manchester Citys Kevin de Bruyne briljerte på Hampden Park. Belgieren serverte tre målgivende i den første omgangen, før han satte 4-0-målet ti minutter før slutt i den andre omgangen.

Divock Origi satt på benken hele kampen.

Skottlands EM-håp er borte, mens Origis Belgia er på full fart mot EM.

EM-DRØMMEN RØK:
EM-DRØMMEN RØK:  Skottlands EM-drøm er så godt som spolert etter 4-0-tap mot Belgia.

Røde og tidligere røde dominerte for Nederland

Både Virgil van Dijk og Georginio Wijnaldum spilte 90 minutter for Nederland i deres oppskriftsmessige 4-0-seier mot Estland. Tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel scoret de to første nederlandske målene, før Memphis Depay la på til 3-0 kvarteret før slutt.

Wijnaldum stanget inn 4-0 med noen minutter igjen å spille.

NEDERLANDSK DOMINANS:
NEDERLANDSK DOMINANS:  Van Dijk og Wijnaldum spilte begge roller da Nederland slo Estland.

Nederland ligger på tredjeplass i gruppen med ni poeng, bak Nord-Irland og Tyskland med 12 poeng. Nederlenderne har en kamp til gode.

Harry Wilson fikk 88 minutter for Wales i en vennskapskamp mot Hviterussland uten å sette nevneverdig preg på kampen.

Rhian Brewster ble sittende på benken gjennom hele kampen da England U21 slo Kosovo U21 1-0.