Leicester og City gjorde jobben - er nå 10 og 11 poeng bak

Begge lagene startet 2020 med seier.

1. jan 2020 kl 20.34 Arild Skjæveland

Liverpool spiller ikke før torsdag kveld, og har i skrivende stund to kamper færre spilt enn Manchester City og Leicester.

Luken er nå 10 poeng til Leicester, og 11 poeng til Manchester City, etter at begge lagene gjorde jobben og vant onsdag kveld.

Leicester overbeviste og vant 3-0 borte mot Newcastle. Det gjorde de uten Jamie Vardy, som ifølge Brendan Rodgers skal ha kjenning med en skade, og de ville ikke ta noen sjanser.

Ayoze Perez, James Maddison og Hamza Choudhury scoret målene for Leicester, som nå har vunnet to kamper på rad.

TABELLEN:
TABELLEN:  Slik ser Premier League-tabellen ut etter onsdagens kamper.

Det har også Manchester City gjort, etter at de slo Everton 2-1 onsdag kveld. Gabriel Jesus scoret to mål - men en sen redusering av Richarlison gjorde at det ble litt spennende, på en dag der City sparte flere av sine beste spillere.

Bournemouth i trøbbel

Harry Wilson startet da Bournemouth møtte West Ham United på bortebane i David Moyes sin første kamp som sjef. De fikk det veldig tøft.

West Ham vant hele 4-0, og Wilson laget dessverre straffespark. Det var kanskje litt billig - men han løp inn i ryggen på Mark Noble. West Ham-kapteinen sparket i bakken og gikk ned, og scoret på straffesparket. Bournemouth er nå under streken.

Tidligere i dag snublet både Chelsea (1-1 mot Brighton) og Tottenham (0-1 mot Southampton) i kampen om fjerdeplassen. Arsenal - Manchester United er kveldens siste kamp.

Liverpool - Sheffield United spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]