Hinter om at Minamino får debuten mot Everton

Jürgen Klopp kan bruke januarkjøpet på søndag.

1. jan 2020 kl 19.08 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp spurte presserommet om det var noen som visste hvorfor Takumi Minamino ikke kunne være med mot Sheffield United torsdag kveld, men slik er altså Premier League-reglene.

Derfor må japaneren vente til søndag før han kan ta på seg drakten og entre Anfield for aller første gang. Det virker det også sannsynlig at han skal.

– Selvsagt, svarte Klopp på spørsmål om Minamino var aktuell mot Everton.

– Vi kjøpte Takumi Minamino, fyren som spilte fantastisk for Salzburg mot oss. Så bare gjør det slik!, var beskjeden fra manageren.

Vil ikke ta lang tid

Klopp har tidligere vært forsiktig med spillere han har kjøpt, og latt dem vente til de har blitt kjent med lagkamerater og system før han kaster dem inn. Det kommer ikke til å skje denne gangen.

– Det vil ikke ta 15 uker før vi bruker ham, sier Klopp.

– Minamino kan spille i ulike posisjoner. Etter den forrige pressekonferansen, laget mine venner i Daily Mail en overskrift om at jeg likte spilleren, men ikke hadde peiling på hvor jeg kan bruke ham. Dersom du ønsker å misforstå meg, så er det en enkel ting å gjøre.

Liverpools neste kamp er i Premier League mot Sheffield United. Den spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]