Fabianski kan være tilbake i West Ham-målet

David Moyes har fått oppløftende nyheter på skadefronten.

28. jan 2020 kl 15.00 Arild Skjæveland

Denne sesongen har vært preget av keeperkriser for West Ham. Lukasz Fabianski er kanskje London-klubbens viktigste spiller, og da han skadet seg tidligere denne sesongen klarte Roberto på ingen måte å erstatte ham.

En midlertidig løsning ble David Martin, reservekeeperen med en fortid i Liverpool - før Fabianski returnerte, og så skadet seg igjen. 

West Ham åpnet lommeboken og betalte fire millioner pund for Darren Randolph i januar. Han har stått de siste kampene. Nå kan Fabianski være tilbake tidligere enn først forventet, forteller David Moyes på dagens pressekonferanse.

– Vi har noen skader som vi har hatt tidligere, og har fortsatt noen spillere ute. De gode nyhetene er at Fabianski er ute på banen igjen, og kan bli involvert. Jeg skal ta en avgjørelse i morgen. Han har trent de siste to-tre dagene, sa Moyes.

Snodgrass er ute

En som mister kampen, og som har gjort det brukbart under Moyes, er Robert Snodgrass.

– Snodgrass har en leddbåndsskade, bekreftet Moyes. 

Jack Wilshere, Andriy Yarmolenko, Ryan Fredericks og Felipe Anderson er langtidsskadde, mens Arthur Masuaku er en annen som kan være tilbake etter å ha slitt med et trøblete kne.

Moyes snakket om utfordringen med å møte Liverpool nå.

– Det er ingen som har klart å slå Liverpool så langt. Vi skal prøve, men vi vet så klart om kvalitetene deres.

Manageren bekreftet også at Tomas Soucek var på vei inn, og hadde sin medisinske sjekk under pressekonferansen. Trolig vil han ikke bli klar allerede til onsdagens kamp da.

Stemningen i garderoben

Det har vært noen tøffe uker for West Ham, både på og utenfor banen.

– Jeg tror ikke selvtilliten er så lav. Vi er skuffet over hvordan vi har spilt. Dersom du ser annerledes på det, så var vi veldig nære mot Sheffield United. Vi hang med mot Leicester frem til det var spilt 80 minutter.

– Jobben er å løfte selvtilliten, og vise fremgang. Et tap mot West Brom var så klart ikke fremgang, langt ifra, så jobben er å komme opp igjen.

West Ham - Liverpool spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]