James Milner 34 år: Feirer bursdag med personlig rekord

– Jeg har elsket hvert minutt av tiden jeg har vært i denne gedigne klubben.

4. jan 2020 kl 11.23 Arve Vassbotten

Det har blitt 4. januar 2020, og nå er James Milner 34 år gammel.

I en karriere som startet med debut for Leeds da han var 16 år og 309 dager gammel 10. november 2002 - altså for over 17 år siden - har Milner nå spilt flere kamper for Liverpool enn han har gjort i noen av sine tidligere klubber.

Det til tross for at han kom til Liverpool gratis som 29-åring 4. juni 2015.

Ifølge Transfermarkt spilte Milner 50 kamper for Leeds, 123 for Aston Villa, 134 for Newcastle, 203 for Manchester City, og nå har han spilt 204 kamper for Liverpool.

– Har elsket hvert minutt

– Jeg har elsket hvert minutt av tiden jeg har vært i denne gedigne klubben, sa Milner til LFCTV etter at rekorden hans ble slått mot Sheffield United.

– Man må fortjene retten til å bli en del av historien i denne klubben. Forhåpentligvis vil et par trofeer hjelpe til med å bli en del av den historien, men vi ønsker å oppnå mer.

– Det er fint å oppnå det tallet, og forhåpentligvis blir det noen flere kamper også - og noen flere trofeer å skrive opp på veggen, sa Milner.

Han er med andre ord er han fortsatt sulten på suksess etter Champions League-seier, UEFA Super Cup-triumf og seier i VM for klubblag med Liverpool, to Premier League-trofeer med Manchester City, samt FA-cupen, ligacupen og Community Shield.

UTROLIG FYSIKK:
UTROLIG FYSIKK:  James Milner er den eldste, men også en av de best trente i Liverpool.

26 mål og 40 assist

Ikke bare har Milner nå 204 kamper for Liverpool, han har også scoret flere ganger for Liverpool enn for noen av sine tidligere klubber.

26 mål er det blitt, mens han hadde 22 i Aston Villa og 19 i Man City. Han mangler nå fem assist på å passere de 45 han hadde i Manchester-klubben.

Det skal det bli gode muligheter til. For Milner signerte i midten av desember en ny kontrakt, som holder han i klubben til 2022, når han er 36 år gammel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]