Neto ønsker å vise seg fram foran Liverpools supportere igjen

19-årige Pedro Neto har bemerket seg sterkt etter at han fikk sjansen i startelleveren til Wolverhampton.

23. jan 2020 kl 16.09 Torbjørn Flatin

Mange røde fans vil nok huske hans provoserende mine da han «utlignet» på overtid på Anfield i romjula, bare for å ha blitt møtt med hånlig latter noen sekunder senere da VAR bestemte at scoringen til Pedro Neto skulle underkjennes som følge av en hårfin offside.

Tidenes yngste

19-årige Neto har bare startet fem kamper fra start denne sesongen i Premier League, og ville ha blitt den yngste målscoreren som Wolverhampton hadde i den turneringen om han hadde fått godkjent målet foran The Kop.

Nå behøvde han bare å vente tre dager, siden han scoret mot Watford på 1. nyttårsdag.

Produktiv

Med en kamp for Portugal U21 har Pedro Neto virkelig fått vise seg fram i den håndfull med kamper han har fått i forbindelse med at Diogo Jota har vært skadet.

Den kvikke nr.7 med lavt tyngdepunkt og som liker å spille bak en spiss eller ute på flanken har rukket både to scoringer og to målgivende på sine fem kamper fra start. Han hadde også et annullert forsøk mot Manchester United i FA-Cupen.

Nå er Diego Jota friskmeldt igjen, men unge Neto kan fortsatt bli en farlig våpen for vertene mot Liverpool på Molineux.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]