Nuno har fått veldig gode nyheter på skadefronten

Viktig duo tilbake i full trening for Wolves.

22. jan 2020 kl 16.52 Arild Skjæveland

Wolverhampton har en veldig god førsteellever, men har ikke den samme bredden som lagene de prøver å konkurrere med i toppen av Premier League-tabellen.

Nå ser det ut til at Nuno Espirito Santo kan forberede seg til torsdagens kamp mot Liverpool med full tropp, med unntak av Ruben Vinagre som definitivt er ute.

Midtstopper Willy Boly, som har vært ute siden midten av oktober, og den farlige angriperen Diogo Jota som har mistet de fire siste kampene, er begge tilbake i full trening og aktuelle for kampen på Molineux. Det fortalte Nuno på dagens pressekonferanse.

– Vi har fått gode nyheter. Vi har Diogo tilbake med laget, og det samme med Willy, så ting ser bedre ut, sier portugiseren på pressekonferansen.

Fikk et løft sist

Wolverhampton snudde 0-2 til 3-2 mot et formsterkt Southampton i forrige ligakamp. Det var på lørdag, så de vil ha hatt ett døgn mer hvile enn Liverpool før morgendagens kamp.

– Det gir oss et løft, for i andreomgangen synes jeg vi presterte bra. Det handler om å forbedre seg, og ta de tingene med oss inn til morgendagens kamp, for det kommer til å bli veldig tøft, sier Wolves-manageren.

Wolverhampton - Liverpool spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]