– Spillerne var skuffet over at de ikke hadde vunnet

Shrewsburys manager var veldig fornøyd med det laget hans viste mot Liverpool.

26. jan 2020 kl 22.27 Arild Skjæveland

Liverpool ledet både 1-0 og 2-0, men Shrewsbury slo tilbake med to scoringer de siste 25 minuttene. Det var på ingen måte ufortjent at vertene fikk et resultat. 2-2 betyr omkamp på Anfield.

En som var fornøyd med det utfallet, var Shrewsbury-manager Sam Ricketts.

– Jeg er fornøyd, og synes spillerne var strålende. De holdt seg til planen gjennom hele kampen, og selv om vi lå bak 1-0 var vi hele tiden med i kampen synes jeg, sier han ifølge Liverpool Echo

– Vi hadde sjanser til å utligne. Selv på 2-0 er det flere lag som ville gitt opp, men vi fortsatte og fikk en fortjent uavgjort, sier han videre.

Kunne ikke bedt om mer

Ricketts beskriver det som «den beste følelsen med å være manager».

– Vi har gjort det mange ganger denne sesongen, og vi klarte å komme tilbake. Noen av spillerne var skuffet etterpå for at vi ikke hadde vunnet kampen, sier den unge manageren.

– Jeg kan ikke be om så mye mer enn å holde Liverpool til 2-2 og få en omkamp. Vi måtte jobbe hardt for målene våre, men ga bort to til dem. 

– Vi jobbet med kampplanen denne uken, og du kunne se at den fungerte på kampen. Det er gledelig - men det er en ting å planlegge. Spillerne må utføre den. Det er den beste følelsen med å være manager.

Omkampen på Anfield blir spilt 4. eller 5. februar. Jürgen Klopp har varslet at Liverpool vil bruke ungguttene i den kampen. Trekningen av femte runde er mandag kl. 20.19 norsk tid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]