Xherdan Shaqiri lånes ikke ut – men kan ha sin pris etter sesongen

The Times antyder at Liverpools kortbente flankespiller har en usikker fremtid på Anfield.

21. jan 2020 kl 13.59 Torbjørn Flatin

I en kort twittermelding skriver velinformerte Paul Joyce i The Times i dag at Liverpool har avvist henvendelser fra Roma og Sevilla om å få hente Xherdan Shaqiri på utlån ut denne sesongen. Joyce legger imidlertid til at en mulig prislapp på Shaqiri til sommeren kan være på 30 millioner euro, eller om lag £26.4M

Lite spilletid

28-årige Shaqiri har hatt en frustrerende tid i Liverpool med skadetrøbbel og manglende spilletid.

Han har virket mest aktuell som en av flankespillerne i den mest benyttede 4-3-3 formasjonen til Jürgen Klopp, men synes å passe bedre inn hvis kan være en av tre bak en spiss, enten ute på kanten eller sentralt.

Sveitseren med de gode venstrebenet presenterte seg sist da han scoret mot Everton i desember, men har bare startet tre kamper denne sesongen.

Selger ikke noen spillere

Det vil ikke være ulogisk om Liverpool lot Xherdan Shaqiri gå etter sesongen, og hvor man ifølge The Times da vil ønske å få igjen det dobbelte av de £13M det kostet å løse ham ut fra Stoke sommeren 2018.

Liverpool og Jürgen Klopp har imidlertid gjort det klart at det ikke vil være aktuelt å la noen gå fra seniortroppen i dette januarvinduet, men den posisjonen som klubben er på toppen av tabellen i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]