Shaqiri håper å være tilbake til neste kamp

Sveitseren måtte stå over mot Manchester United, men nærmer seg skadefri.

20. jan 2020 kl 14.40 Jens Hapnes Rege

Forrige gang Xherdan Shaqiri spilte mot Manchester United på Anfield scoret han to mål og sendte Liverpools supportere til himmels.

I søndagens kamp måtte han stå over med en leggskade, men sveitseren håper å være tilbake i aksjon på torsdag.

– Det er bare et lite problem jeg hadde på trening, så jeg håper å være tilbake senere i uken -  la oss se. Jeg kan ikke si det sikkert nå, men det hadde vært veldig bra hvis jeg blir klar, sa han til liverpoolfc.com mandag morgen.

Mangler rytme

Shaqiri fikk sin tiende opptreden for sesongen mot Tottenham, da han ble byttet inn for Mohamed Salah på overtid. Nå håper han å legge skadeavbrekkene bak seg for å bidra i sesonginnspurten. 

– Jeg hadde ikke noe rytme. Jeg gikk glipp av pre-season også og det var forskjellige grunner til at jeg fikk smeller. Jeg forblir positiv og prøver fortsatt å ha muligheten til å bidra for laget, avslutter sveitseren. 

Forhåpentligvis blir han klar til Liverpool skal i aksjon mot Wolverhampton torsdag 21:00. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]