– Han gir Liverpool noe Fabinho og Gomez ikke kan gi dem

Jamie Carragher tror at Liverpool kan dra nytte av Rhys Williams sin luftstyrke.

29. okt 2020 kl 22.41 Einar Kvande

Jamie Carragher mener det er et stort problem for Liverpool at Fabinho ble skadet mot Midtjylland, og vil miste minst tre kamper. Den gamle stopperkjempen velger imidlertid å se positivt på saken, og sier at tenåringen som erstattet Fabinho i kampen mot danskene, Rhys Williams, gir laget noe de har savnet etter at Virgil van Dijk ble langtidsskadet.

– Unge Williams kom inn og gjorde det veldig bra. Han er høy, og har en luftstyrke som Fabinho og Joe Gomez ikke kan gi laget, uttaler Carragher til CBS.

Gomez er Klopps eneste rutinerte stopperalternativ til lørdagens kamp mot West Ham, da det ikke virker som Joël Matip vil være tilbake før tidligst mot Manchester City.

19 år gamle Williams har fått sjansen i Champons League og ligacupen denne sesongen, med to kamper i hver av turneringene. 23 år gamle Nat Phillips kan være et alternativ mot West Ham på lørdag, men ikke mot Atalanta på tirsdag, ettersom han ikke er registrert i Champions League-troppen.

Klopp kan også gå for et mer rutinert alternativ, dersom han velger å trekke ned en midtbanespiller som Jordan Henderson eller Georginio Wijnaldum til å spille i midtforsvaret. Henderson spilte midtstopper mot Monterrey under klubb-VM i fjor, mens Wijnaldum spilte midtstopper mot Brighton i 2017.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]