– Han satte ikke en fot feil

Trent Alexander-Arnold er mektig imponert over sin nye forsvarskollega.

28. okt 2020 kl 23.18 Einar Kvande

Rhys Williams kom inn til sin andre Champions League-kamp, og spilte i over en time da Fabinho måtte ut med skade mot Midtjylland tirsdag kveld. Med både Virgil van Dijk, Joël Matip og Fabinho ute kan det bli mer spilletid på 19-åringen i tiden som kommer.

– Jeg synes han er en strålende spiller. Det har han vist de siste ukene. Han var ikke så mye med oss forrige sesong, men han har kommet inn denne sesongen og vist hvilken god spiller han er, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com. om sin nye forsvarskollega.

– Manageren stoler på ham, og han har fått spille noen minutter. Nå ble han kastet ut på dypt vann, på den største scenen, og da er det vanskelig å prestere. Men han satte ikke en fot feil. Så jeg tror han definitivt vil være i managerens tanker fremover, både i helgen og lenger frem i tid.

IMPONERT: Trent Alexander-Arnold ser frem til å spille flere kamper sammen med Rhys Williams.

IMPONERT: Trent Alexander-Arnold ser frem til å spille flere kamper sammen med Rhys Williams.

Vil savne Fabinho

Alexander-Arnold synes imidlertid at det er svært synd at Fabinho ble skadet, da brasilianeren har vikariert på utmerket vis for langtidsskadede Van Dijk.

– Han har vikariert som midtstopper, og har spilt utrolig bra de siste kampene. Derfor var det selvsagt veldig skuffende at han ble skadet. Forhåpentligvis blir han ikke ute så veldig lenge, for vi vil savne ham. 

– Vi er nok litt tynt besatt i stopperposisjonen for øyeblikket, for å si det pent, men vi har en utrolig tropp. Vi har sett unge Rhys Williams komme inn og gjøre en jobb i verdensklasse. Det er utrolig bra gjort av en så ung spiller, med så lite erfaring. Han har ikke satt en fot feil. Det er bra gjort av ham, og jeg tror han har en lys fremtid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]