FINNER FORMEN: Både Trent Alexander-Arnold og Liverpool er i ferd med å komme inn i flytsonen.

– I ferd med å finne flyten fra forrige sesong

Trent Alexander-Arnold vil bygge momentum i det tette kampprogrammet.

25. okt 2020 kl 10.56 Jens Bessesen

– Kampene kommer raskt og det kommer bare til å bli vanskeligere for oss, sier han til liverpoolfc.com

Trent Alexander-Arnold var tilbake der vi kjenner ham i 2-1-seieren over Sheffield United, med flere gode offensive bidrag som like gjerne kunne endt som målgivende pasninger. 

Han ser nå at laget er i ferd med å finne flyten.

– Med måten forrige sesong sluttet, og oppkjøringen, så er det vanskelig å komme i form raskt, men jeg synes guttene begynner å finne formen, og vi er i ferd med å finne flyten fra forrige sesong, sier han.

– Jo flere kamper du spiller, jo bedre er formen, og når du er i form og får resultater som vi har gjort de to siste kampene, vil du bare ha så mange kamper som mulig for å beholde momentum, sier han. 

Stolt av Robertson

Trents back-kollega Andy Robertson spilte lørdag sin kamp nummer 100 i Premier League for Liverpool. 77 av de har endt med seier.

– Det viser bare hvor god han er som spiller, og laget vi er del av. Vi er alle heldige som får være del av dette laget, og vi ville ikke vært der vi er uten Robbo. Hundre kamper har gått fort - det føles som han kom til klubben i går. Vi har fått et tett bånd, og jeg er stolt av ham for å ha spilt og vunnet så mange kamper. Det er ikke lett, sier høyrebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info