Spillerbørs:Kapteinen står alltid fram når laget trenger inspirasjon

Jordan Henderson var motoren bak nok en snuoperasjon for Liverpool.

Alisson Becker7

En rekke viktige inngripener i feltet på dødball. På plass da Osborn var fri på bakre stolpe, og varter opp med noen gode redninger. Nære ved å rote det til når han bruker for lang tid med ballen og Burke går i press, men slipper unna. Godt å ha førstekeeperen tilbake.

Trent Alexander-Arnold7

Scorer nesten på en frekk variant fa midtbanen med en gang. Strålende gjennomspill til Salah etter 35 minutter, og et nytt flott innlegg på den annullerte scoringen. Høyrefoten til Trent er god å ha i slike kamper. Hans beste kamp så langt denne sesongen?

Fabinho6

Blir straffet av VAR, bokstavelig talt, på det som så ut som en grei takling. Rydder mye opp og er god med ball, selv om det blir litt rot ved et par anledninger. Blir rundingsbøye når Burke setter fart etter en time. Tøff i duellene.

Joe Gomez7

Slet som Fabinho med McBurnie i lufta, spesielt i starten, og et par kaotiske hendelser i feltet selv om stopperne stort sett har kontroll. Spiller seg godt opp i andre omgang med flere viktige inngripener, og følger opp den gode kampen i Amsterdam.

Andy Robertson6

Nydelig framspill til Mane etter et minutt. Som alltid fantastisk driv framover, men ble godt demmet opp av Sheffields bakre femmer. Litt slurv i det defensive.

Jordan Henderson7

Prøver hele tiden å bidra framover med løp og kombinasjonsspill. Fantastisk innlegg til Mane foran 1-1, og viser flere ganger sin gode fot og overblikk. Kapteinen viser nok en gang hvor viktig han er til å dra laget fremover når det butter. Liverpools beste.

Georginio Wijnaldum6

Dårlig første omgang der han slet med touchen og hele laget ikke fikk det til å stemme. Hever seg sammen med resten av laget etter hvilen, men ikke den stabile midtbanemannens beste kamp. Viktig når laget skal holde på ballen på slutten.

Diogo Jota7

Ivrig, god og viktig i presset, men upresis i pasningsspillet i starten da det var lite flyt i angrepsspillet. Spiller seg kraftig opp etter hvert og er en konstant plage for bortelaget. Nydelig hodestøt på 2-1.

Mohamed Salah7

Skaper mye trøbbel for det kompakte Sheffield-forsvaret, og gjør i tillegg en strålende jobb i presset. Hårfin offside snyter ham for en flott scoring, før han er uheldig med stolpetreff etter fantastisk forarbeid. Mye nesten i kveld.

Roberto Firmino6

Relativt usynlig i første omgang fram til han endelig får slutt på måltørken med det viktige 1-1-målet. Bidrar godt i både press og pasningsspill etter pause, uten å dominere voldsomt.

Sadio Mané7

Tidlig frampå med en god sjanse og er på rett plass før utlikningsmålet. Strøkent innlegg til Jota på 2-1. Er der alltid når det gjelder.

James Milner

Inn for Jota etter 83 minutter. Gjør en god jobb med å forstyrre Sheffield Uniteds oppbygging.

Takumi Minamino

Inn for Firmino etter 83 minutter. Kommer inn med friske bein. Nære ved å komme alene med keeper ved et par anledninger.