– Det kommer aldri til å føles normalt

Liverpool fikk de tre poengene, men den berømte Anfield-stemningen manglet da Jürgen Klopps mannskap slo Midtjylland 2-0.

28. okt 2020 kl 16.40 Einar Kvande

Da FC Midtjylland besøkte Anfield tirsdag kveld, var det første gang at en europacupkamp ble spilt uten tilskuere tilstede på den berømte arenaen. Koronapandemien setter utvilsomt preg også på fotballsporten.

– Vi savner selvsagt fansen veldig, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Vi har forsøkt å bi vant til at det ikke er publikum på kampene, men det kommer aldri til å føles normalt. Og vi merker dette spesielt godt på en Champions League-kveld. På slike kvelder er det vanligvis en spesiell stemning. Så vi savner virkelig supporterne. Forhåpentligvis var de fornøyd med resultatet der de satt å så kampen hjemme, eller hvor de nå måtte se den.

– Vi er fornøyd med resultatet. Forhåpentligvis går vi videre fra gruppen, og kan se supporterne våre på tribunene igjen snart.

Leder gruppen

Liverpool-forsvaret sørget for at det ikke ble sluppet inn mål mot danskene, men Alexander-Arnold innrømmer at kampen var av den vanskelige sorten. 

– Det er Champions League, så du forventer ikke noen enkel kamp. Men vi holdt buret rent, noe vi er fornøyd med, og vi spilte bra. Vi gjorde jobben vår.

– Det var ikke vår beste kamp, men vi fikk jobben gjort. Vi tok tre poeng i en tøff gruppe. Du skal aldri ta noe for gitt, men vi har satt oss selv i en god posisjon. Forhåpentligvis har vi lagt grunnlaget nå, og vi skal fortsette å jobbe hardt slik at vi forhåpentligvis avanserer fra gruppen.

Liverpool har plukket full pott på sine to første kamper, og har fått et forsprang på to poeng til Atalanta og fem poeng til Ajax. Poengløse Midtjylland ligger på sisteplass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]