– Han har glidd rett inn, både på og utenfor banen

Trent Alexander-Arnold er imponert over sin nye lagkamerat.

28. okt 2020 kl 13.13 Arild Skjæveland

Diogo Jota scoret Liverpools første mål mot Midtjylland tirsdag kveld, og scoringen som var nummer 10.000 i klubbens historie.

Portugiseren har nå scoret i tre av sine fire kamper på Anfield etter overgangen fra Wolverhampton i september. En som har blitt imponert, er Trent Alexander-Arnold. Det var høyrebacken som hadde målgivende til Jotas scoring.

– Det er akkurat det du ønsker deg fra en ny signering. Han har glidd rett inn både på og utenfor banen. Han fungerer bra med oss, og jobber godt for oss. Det er noe vi alle har lagt merke til de gangene vi har spilt mot ham for Wolverhampton de siste sesongene - hvilken god spiller han er, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com

Jota og Alexander-Arnold har en del til felles også utenfor banen. Da Premier League arrangerte FIFA-konkurranse under «lockdown» møttes de to i finalen. Den var det angriperen som vant.

– Det er fint å ha ham på laget vårt nå, og det er vi glade for. Han har kommet godt i gang, og forhåpentligvis vil det komme mange flere mål, og vi vil ha suksess med ham på laget, sier høyrebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]