– Dette er det beste øyeblikket i min karriere

Diogo Jota rangerer det å score to mål for landslaget helt der oppe med å signere for Liverpool.

15. okt 2020 kl 08.34 Einar Kvande

Diogo Jota skrev en særdeles god søknad om en startplass mot Everton på lørdag, da han banket inn to mål og serverte en målgivende pasning i Portugals 3-0 seier over Sverige. Jota var nest sist på ballen da Bernardo Silva satte inn Portugals første mål i Nations League-kampen på Estadio Jose Alvalade, og så satte han inn de to siste målene selv.

Dette var kun andre gang at Jota spilte fra start for Portugal, men Liverpool-spilleren sier han ikke følte noe press på seg for å fylle hullet etter koronasmittede Cristiano Ronaldo. 

– Dette var en strålende kveld, og en av mine beste prestasjoner for landslaget, sa 23-åringen etter kampen.

Den ferske Liverpool-spilleren står nå bokført med tre mål på sju landskamper totalt.

– Det var et utmerket resultat mot et Sverige-lag som det ikke er enkelt å spille mot, så vi kan være stolte, konkluderte mannen som kom til Liverpool fra Wolves i september.

– Jeg gjorde mitt beste ute på banen. Jeg følte ikke noe press i forhold til å skulle erstatte Ronaldo. Jeg tror dette er det beste øyeblikket i min karriere. Det at jeg skrev under for Liverpool tok karrieren min et stort steg i riktig retning, og nå fikk jeg starte for landslaget. Jeg må bare fortsette å gjøre mitt beste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]