Henderson om nye signeringer:– Vi er like spent som supporterne

Jordan Henderson sier spillerne deler samme engasjement som supporterne når det kommer til spillerkjøp.

28. sep 2020 kl 10.53 Jens Bessesen

Jordan Henderson sier at man som profesjonell fotballspiller har mange av de samme følelsene som supportere, blant annet når det kommer til ny signeringer. 

– Mange får kanskje ikke med seg at vi alle har vært fans, og det forsvinner aldri. Jeg var en supporter før jeg ble en spiller, og jeg vil være en supporter når jeg slutter å spille, skriver Henderson i kampprogrammet foran kveldens kamp mellom Liverpool og Arsenal. 

– Så når Liverpool offentliggjør en ny signering er ikke vi i garderoben veldig annerledes. Vi blir spent og ser fram til å se dem for første gang. Det gir oss ny energi og et løft, skriver Henderson. 

– Vi trenger dem

Han mener både Kostas Tsimikas, Thiago Alcantara og Diogo Jota kommer til å bli viktige spillere for Liverpool, og at laget gjør det de kan for at nykommerne skal føle seg velkommen. 

– Vi trenger dem og er glad for at de valgte å komme til oss, sier Henderson. 

Det er ni år siden han selv kom til klubben, men han husker godt hvordan det var å komme inn som ny spiller i en stall. 

– En av våre styrker i garderoben er at vi gjør denne overgangen så bra og sømløs som mulig. Som kaptein får jeg kanskje for mye av æren for dette, for miljøet vi har er skapt av alle. Det er aldri bare en person, og det er ikke bare spillerne heller. Det er de ansatte, trenerteamet, alle sammen, skriver han. 

Henderson har fått med seg hvor takknemlige de nye spillerne er for å komme til klubben. 

– Som lag og klubb kan vi være stolte av at vi blir sett på som et ambisiøst og profesjonelt miljø der spillerne kan oppnå alt de ønsker seg innen fotballen, skriver kapteinen, som er ute med skade til kveldens kamp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]