Wijnaldums dom over Liverpools sommerkjøp

Gini Wijnaldum har fått flere nye lagkamerater i løpet av sommeren, og mener at laget har blitt bedre.

9. okt 2020 kl 12.23 Øystein Tronstad

– Briljant, klasse, klassespillere. De har allerede vist i sine tidligere klubber at de er svært gode spillere. Vi er glade for å ha dem her for de gjør troppen vår bedre. Det trenger du gjennom en sesong, sier Georginio Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

Nylig ble 17-åringen Marcelo Pitaluga bekreftet og føyer seg til i sommervinduet med navn som Diogo Jota, Kosta Tsimikas og Thiago Alcântara. Særlig sistnevnte er en spiller Wijnaldum har lagt merke til tidligere.

– Jeg har sett han spille i flere år nå. Alt har imponert meg. Jeg spilte mot ham da vi møtte Bayern. Den oversikten han har på banen, den selvtilliten han har med ballen og måten han orkestrerer laget på er utrolig.

Thiago imponerte og stilnet de fleste skeptikerne da han ligadebuterte mot Chelsea. Midtbanekollega Wijnaldum tror at utfallet av en av sommerens største sagaer på overgangsmarkedet passer begge parter utmerket.

– Han er en kvalitetsspiller som gjør laget bedre enn det var. Jeg er så glad for at han er her, og han er glad for å være her. Jeg mener at det er en perfekt match, Liverpool og Thiago. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]