Jones med assist - mens debuten ble et aldri så lite mareritt for Williams

Curtis Jones og Rhys Williams debuterte på det engelske U21-landslaget i dag, med vekslende hell.

7. okt 2020 kl 17.47 Einar Kvande

Curtis Jones fikk bokført en målgivende pasning da han debuterte for England U21 i dag. Klubbkamerat Rhys Williams debuterte også i 3-3 kampen mot Andorra.

Begge de to Liverpool-spillerne startet EM-kvalifiseringskampen på bortebane.

Det ble en kamp hvor spillet bølget mye frem og tilbake, og England ble noe overraskende liggende under 28 minutter ut i oppgjøret mot bunnlaget i gruppe C. Williams var negativt involvert ved vertenes første scoring, da han ble for opptatt av ballen og glemte dermed sin mann da Cucu satte ballen i mål.

England utlignet like før pause, ved Tom Davies.

OPPGITT: Rhys Williams var ikke fornøyd etter Andorras første mål i dagens EM-kvalifiseringskamp.

Dominerte spillet

Aidy Boothroyds mannskap dominerte spillet etter pause, men det tok 24 minutter før de tok ledelsen. Williams spilte en lav pasning til Max Aarons på høyrebacken, som spilte ballen videre til Jones. Han spilte vegg med Eberechi Eze, kom seg til dødlinja og la et flott innlegg som Josh Dasilva satte i mål.

Boothroyd byttet ut Jones like etterpå, og dessverre utlignet Andorra ikke lenge etter. Nok engang var Williams negativt involvert, da han var for sen til å reagere på en retur fra tverrliggeren.

Arsenals Nketiah sendte England i føringen på nytt, før en tabbe av Williams sin stopperpartner, Jonathan Panzo, førte til at Andorra sikret seg det ene poenget.