Karius avslører at han hadde muligheten til å bli værende i Liverpool

Keeperen bestemte seg for at han er best tjent med fast førstelagsspill.

14. okt 2020 kl 09.07 Einar Kvande

Etter skaden på Alisson Becker og kritikken Adrian er blitt til del etter 7-2 tapet for Aston Villa går nok tankene tilbake til Liverpool for Loris Karius. Til Bild avslører tyskeren at han hadde muligheten til å bli værende hos Anfield-klubben denne sesongen. I stedet valgte han å bli lånt ut til Union Berlin i hjemlandet. Den tidligere Mainz-keeperen har ikke spilt for Liverpool siden tabbene han gjorde i Champions League-finalen mot Real Madrid i Kiev i 2018.

– Jeg var usikker på om jeg skulle bli værende eller dra ut på lån, innrømmer 27-åringen.

– Jeg hadde definitivt muligheten til å bli værende i Liverpool. Selv om du ikke er førstekeeper der, vil du få spilletid i cupene, og det skal spilles mange kamper.

– Jo mer jeg tenkte på det, jo mer sikker ble jeg på at jeg ønsket å stå i mål hver eneste uke. 

Har et godt forhold til Klopp

Keeperen forteller at han fikk noen hyggelige ord fra Jürgen Klopp med på veien tilbake til Tyskland.

– Han er alltid veldig rettferdig og ærlig. Han forteller deg alltid hvordan situasjonen er. Vi har alltid hatt et godt forhold til hverandre. Det har aldri vært noen problemer mellom oss. Hans suksess taler for seg selv. Han er for tiden en av de beste trenerne i verden.

– Han mente at utlånet er et godt valg, og at jeg har en sjanse til å bli lagt merke til her. Han mener dette gir meg muligheten til å vise alle hvilken god keeper jeg er.

– Jeg har fortsatt noen år igjen av kontrakten min med Liverpool, og jeg aner ikke hvordan situasjonen vil være neste sommer, avslutter Karius.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]