Syv spillere ryktes bort:Kan få 70 millioner pund for reserver

Ifølge Liverpool Echo kan hele syv backup-spillere forsvinne før overgangsvinduet stenger.

7. sep 2020 kl 08.42 Jens Bessesen

Ifølge Liverpool Echo vurderer Liverpool å selge hele syv spillere før slutten av overgangsvinduet stenger om en snau måned. Avisen melder at totalsummen kan bli på hele 70 millioner pund dersom Liverpool får summene de ønsker. 

Spesielt Marko Grujic og Harry Wilson håper man å få inn solide bud på. 

Grujic har imponert for Hertha Berlin i Bundesliga to sesonger på rad, og selv om han ikke har spilt en offisiell kamp for Liverpool i 2017 er likevel håpet å få rundt 20 millioner pund for serberen i en overgang. 

Wilson har også tilbrakt de siste to sesongene på lån, og det har tidligere blitt meldt at et nytt utlån er uaktuelt for Liverpool. Flere klubber skal imidlertid være interessert i kantspilleren som verdsettes til rundt 18 millioner pund. 

Unggutter kan forsvinne

Taiwo Awoniyi linkes til en overgang til Celtic verdt ni millioner pund, mens Liverpool prøver å kvitte seg med Loris Karius etter at han returnerte fra lånet i Besiktas. Ifølge Liverpool Echo verdsettes tyskeren til 8 millioner pund. 

Yasser Larouci fikk vise seg på førstelaget forrige sesong, men har ikke signert en ny avtale og kan derfor forsvinne. Også Nathaniel Phillips og Ben Woodburn kan bli solgt dersom gode nok bud kommer. 

Ifølge Liverpool Echo håper klubben å få inn rundt 70 millioner pund til sammen for disse spillerne. Det blir i så fall penger som kan gå rett til investeringer i nye spillere. Overgangsvinduet er åpent til 5. oktober. Så langt i sommer har Liverpool kun hentet Kostas Tsimikas, mens en rekke spillere har forlatt klubben, deriblant Dejan Lovren (Zenit), Adam Lallana (Brighton), Pedro Chirivella (Nantes) og Nathaniel Clyne (frigitt). 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]