Harry Wilson kan endelig få sjansen i Liverpool

Etter flere utlån kan Harry Wilson endelig få sjansen til å kjempe seg inn i førstelaget til Liverpool. Med mindre det kommer et solid bud.

3. sep 2020 kl 10.07 Jens Bessesen

Harry Wilson har tilbrakt de siste to og en halv sesongene på utlån i Hull, Derby og Bournemouth. Wilson har gjort sakene sine bra for alle tre klubber, senest i fjor da han scoret syv mål for Bournemouth som rykket ned fra Premier League. 

Tidligere sommere har waliseren vært mye involvert i treningskampene til Liverpool før han har blitt lånt ut, men i år har han slitt med skader og gått glipp av både treningskamper og Community Shield. Ni dager før Liverpool sesongåpner mot Leeds er han imidlertid erklært skadefri og er med Wales sin tropp i helgens Nations League-kamper. 

Klubber må punge ut

23-åringen har alltid drømt om å få gjennombruddet sitt i Liverpool, og ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo har klubben bestemt seg for ikke å låne ut kantspilleren denne sesongen. Med et amputert budsjett kan Liverpool i år se behovet for å beholde spillere på randen av førstelagstroppen - med mindre de kan tjene gode penger på dem.

– Etter tre utlån de siste årene har Liverpool nå bestemt at interesserte klubber må betale for å sikre seg Wilson, skriver Gorst.

Han legger til at prislappen skal være på rundt 20 millioner pund og at Newcastle, Leeds og Southampton har meldt sin interesse. Skulle noen av de komme med et godt nok bud kan Wilson forsvinne, men ifølge Gorst sikter waliseren seg nå endelig inn på en sesong sammen med førstelaget til Premier League-mesterne. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]