Nå skal de selges eller beholdes. Nye utlån er utelukket

Det blir ikke aktuelt med nye utlån av Grujic og Wilson.

8. aug 2020 kl 15.00 Arild Skjæveland

Marko Grujic har blitt lånt ut til Hertha Berlin de to siste sesongene, og ni mål på sine 51 kamper i Bundesliga. Harry Wilson var på et meget vellykket låneopphold i Derby County i 2018/19-sesongen, og var del av Bournemouth-laget som rykket ned fra Premier League denne sesongen.

Individuelt hadde han en god sesong, med sju scoringer i Premier League på 31 kamper for Eddie Howe sitt lag.

De to var ventet å være to av klubbens fremste salgsobjekter denne sommeren - før Korona-pandemien kom, og klubbenes økonomi har blitt drastisk svekket.

Uaktuelt med utlån

Ifølge Liverpool Echo kommer det ikke til å bli aktuelt for Liverpool å låne ut 24 år gamle Grujic eller 23 år gamle Wilson denne sommeren.

Klubben vil kun vurdere bud for spillerne, og dersom det ikke blir salg, kommer begge til å bli på Anfield den kommende sesongen.

Tre klubber skal allerede ha forhørt seg om Wilson. Newcastle, Southampton og Leeds United er alle interessert i den walisiske landslagsspilleren. Tidligere har Lazio, Hertha Berlin og Borussia Mönchengladbach blitt linket til Grujic.

Liverpool vil kreve over 20 millioner pund for begge to. Blir det ikke salg, skal Jürgen Klopp være fornøyd med å ha begge til rådighet i 2020/21-sesongen, melder lokalavisen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]