Echo:– Ismaila Sarr er en spiller Liverpool har på blokka

Liverpool skal følge senegaleseren, ifølge Liverpool Echo.

8. aug 2020 kl 08.21 Arild Skjæveland

Det er ikke mange offensive spillere Liverpool har blitt linket til den siste tiden, men Ismaila Sarr fra Watford er en av de få.

Lokalavisen Watford Observer rapporterte tidligere i uken at Liverpool var en av tre Premier League-klubber som hadde kontaktet Watford for å registrere sin interesse for senegaleseren. 

De to andre klubbene er Crystal Palace og Wolverhampton - som begge har ettertraktede vinger som linkes bort denne sommeren, i Wilfried Zaha og Adama Traoré.

Sarr storspilte da Liverpool gikk på sitt første ligatap denne sesongen, og tapte 3-0 på Vicarage Road. Han har scoret tre mål på 22 kamper for Senegal, og har seks mål og seks målgivende på 30 kamper for Watford i liga og ligacup i sesongen som nettopp er ferdigspilt.

– Liverpool følger spilleren

Paul Gorst følger Liverpool FC tett for Liverpool Echo, og skriver at Sarr er en spiller klubben har på listen.

«Sarr er en spiller Liverpool har på blokka», melder Gorst.

Alderen og profilen til spilleren passer det Liverpool er ute etter, når en helst skal få tak i spillere med et stort potensiale før de slår ut i full blomst. Klubbens rekrutteringsavdeling er på jakt etter spillere som kan tilføre mer kvalitet i enkelte posisjoner, og Sarr er en som passer den beskrivelsen - men det er ikke gitt at klubben kommer til å legge inn et bud denne sommeren.

Etter at Watford gjestet Anfield i desember, dukket det opp klipp på sosiale media der det var tydelig at Sarr var en spiller Sadio Mané hadde godt kontakt med, og tok seg av. Han ba kaptein Troy Deeney «ta seg av gutten min». Se klippet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]