Echo:– Chelsea-spilleren er ikke blant de Liverpool vurderer

Willian har blitt linket til Liverpool.

24. apr 2020 kl 17.12 Arild Skjæveland

Av alle Premier League-spillerne som har kontrakter som går ut 30. juni, er kanskje Chelseas midtbanespiller Willian den mest profilerte.

31-åringen har spilt for Chelsea siden 2013, og har ikke klart å komme til enighet med London-klubben om en forlengelse. Det skal ha vært uenighet om kontraktslengden som gjør at brasilianeren forlater overgangsvinduet når 

Ifølge den spanske avisen Sport skal Liverpool ha vært ute etter spilleren, og være klar til å tilby han en kontrakt når overgangsvinduet omsider åpner igjen. 

Echo: Ikke på listen

De helrøde har de siste årene hatt stor suksess med å hente spillere på Bosman. Danny Ings og Dominic Solanke har kommet inn og blitt solgt videre med stor profitt, mens Joel Matip og James Milner har vært sportslige suksesser etter å ha blitt tilbudt kontrakt på Anfield når avtalene har gått ut i Schalke 04 og Manchester City.

Ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo er det ingen planer om å hente Willian. Doyle melder på Twitter at han ikke er av spillerne klubben vurderer.

Willian kunne blitt Liverpool-spiller sommeren 2013, da Brendan Rodgers var manager. LFC var i lang tid linket til spilleren, som da spilte i Anzhi Makhachkala i russisk fotball.

Etterhvert var det Tottenham som så ut til å få ham etter å ha fått akseptert et bud på 30 millioner pund. I siste liten kom Chelsea på banen og kuppet overgangen. For Chelsea har han vært med på å vinne Premier League to ganger, og har 59 mål og 59 målgivende på 329 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]