– At Liverpool kjøper tilbake Raheem Sterling er helt umulig. Bare glem det

Det kommer ikke til å skje.

2. apr 2020 kl 08.44 Arild Skjæveland

Den siste uken har det vært mye skriveri om Raheem Sterling i tabloidene og på sosiale media. Det kommer etter at den tidligere Liverpool-vingen hadde en runde med spørsmål og svar med supportere på Instagram i forrige uke.

Da han fikk spørsmål om en mulig retur til Liverpool, svarte han:

«Om jeg ville gått tilbake til Liverpool en dag? For å være ærlig så elsker jeg Liverpool».

«Ikke vri på det, men de er alltid i mitt hjerte. Det er et lag som gjorde mye for meg da jeg vokste opp», svarte han videre.

Det har gjort at det har dukket opp et rykte om at dette faktisk er en reell mulighet. Det ble blant annet rapportert i L'Equipe. For den som har håp om å se 25-åringen tilbake i helrødt: Bare glem det.

– Helt umulig

Ifølge James Pearce i The Athletic er det noe som rett og slett ikke kommer til å skje. Han trekker frem en gammel britisk sammenligning for å illustrere hvor utenkelig det er. 

«Det vil være større sjanse for at Lord Lucan rir inn på Anfield på Shergar, enn at Sterling returnerer til Liverpool i nær fremtid», skriver Pearce.

Lord Lucan het John Bingham, og var en aristokrat fra London. Han forsvant i 1974, etter å ha blitt mistenkt for mord av en barnepike. Han ble aldri funnet, og ble offisielt erklært død i 1999, ifølge Wikipedia.

Shergar var ifølge samme kilde en kjent veddeløpshest som ble stjålet i 1983, og det ble krevd to millioner pund i løsepenger. De ble aldri betalt - og hesten ble aldri funnet.

I ettertid rapporterte tabloidavisen at Lord Lucan var blitt observert ridende på den savnede veddeløpshesten. Det var selvsagt bare oppspinn - men er opphavet til akkurat den linjen, der de slo sammen de to mysteriene.

Sterling har tre år igjen av sin kontrakt verdt 300.000 pund i uka i Manchester City, og sjansene er lik null for at de vil selge ham til sin største rival, skriver Pearce videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]