– Buingen har gjort meg tøffere

Joe Gomez snakker ut om krangelen med Raheem Sterling og mottakelsen fra Wembley-publikumet.

3. mar 2020 kl 13.34 Øystein Tronstad

EM-kvalifiseringen 14. november 2019. England leder 6-0 mot Montenegro og cruiser til gruppeseier og EM-plass.

Uken før har Liverpool slått Manchester City 3-1 og økt ledelsen på toppen av tabellen til åtte poeng. Den store snakkisen er en krangel mellom Raheem Sterling og Joe Gomez. – Det var en vanskelig periode. Jeg nyter fotball. Det er lidenskapen min, men det er mye som følger med i pakken, som å være i rampelyset. Det er den delen jeg ikke liker, sier Joe Gomez til The Athletic når han åpner seg om situasjonen.– I mitt hode var jeg ferdig med saken

Etter et sammenstøt mellom de to profilene på landslagssamling, der lagkamerater måtte skille dem, ble Sterling utelatt fra troppen mot Montenegro. Avisene tapetserte sidene med Gomez-Sterling-krangelen. Da Joe Gomez ble byttet inn for Mason Mount buet deler av Wembley da Liverpool-profilen entret banen.– Med tanke på situasjonen (med Sterling) så skjedde det som skjedde. Vi snakket sammen. Vi var ferdig med det. Som et lag var vi ferdig med det. I mitt hode var jeg ferdig med saken. Hvis noe, så har det gjort meg litt tøffere, sier Gomez i intervjuet. Både Sterling og Gomez er forventet å være blant Gareth Southgates utvalgte når England samles til treningskamper mot Italia 27. mars og Danmark 31. mars.

Har du innspill til journalisten?