Chelsea tapte «aldri» på Stamford Bridge. Denne sesongen har de allerede gjort det åtte ganger

Frank Lampards lag har slitt på hjemmebane.

2. mar 2020 kl 22.41 Arild Skjæveland

Som spiller var Frank Lampard en del av laget som gikk 86 ligakamper ubeseiret på Stamford Bridge mellom 2004 og 2008.

Som manager har det vært mye tøffere å gjøre stadion i vest-London til et fort. 41-åringen har tapt nesten like mange hjemmekamper som han har vunnet som manager for Chelsea.

I alle turneringer har han ledet Chelsea i 21 kamper foran egne supportere. Det har blitt ni seire, fire uavgjorte og hele åtte tap.

Liverpool har allerede vunnet der

Chelsea startet sesongen meget bra, og var lenge med helt i toppen av Premier League. Liverpool ble det første laget til å slå César Azpilicueta og co i London, da Jürgen Klopp sitt lag tok med seg alle tre poengene etter en 2-1 seier der Trent Alexander-Arnold og Roberto Firmino scoret målene.

Valencia var det første laget til å vinne på Stamford Bridge denne sesongen, og vant 1-0 i midten av september.

Siden Liverpools seier, har Manchester United vunnet 2-1 i Carabao Cup, og 2-0 i Premier League. West Ham har slått sin gamle erkerival 1-0 på bortebane. Et Bournemouth i krise har vunnet 1-0, og Southampton fikk med seg en 2-0 seier på Boxing Day. 

Den største seieren, er det Bayern München som har fått med seg. I forrige uke var de fullstendig overlegne da de sikret seg et optimalt utgangspunkt, og slo Chelsea 3-0 på bortebane. Det var Lampards forrige hjemmekamp.

Chelsea - Liverpool spilles tirsdag kl. 20.45, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]