Klopp om kritikken mot Lovren:– Vis meg en spiller som spilte på sitt normale nivå på lørdag? Jeg blir veldig overrasket om det var noen

Dette sa Jürgen Klopp på pressekonferansen før tirsdagens kamp mot Chelsea.

2. mar 2020 kl 12.58 Arve Vassbotten

Om Neil Critchley som forlater klubben: 

– Gratulerer til Blackpool og Neil. Det er en fin mulighet for ham. Det viser at du kan finne din vei også som U23-spiller og trener. Vi ønsker å ha de beste folkene her, og da kommer det forespørsler fra andre klubber.

Om endringer i FA-cupprioritering etter tapet lørdag: 

– Tapet har ikke noe å si for hva vi gjør med startoppstillingen i morgen. Vi har alltid spilt med laget som har gitt oss best mulighet til å gå til neste runde. Chelsea sier ikke hvem de skal spille med, så det gjør ikke jeg heller. 

Om Henderson innflytelse og det at han nå er skadet:

– Henderson og Milner var i garderoben til kampen. Jeg elsker at Hendo nå får den rosen når han er savnet, men at han og Milner var borte var ikke grunnen til at vi tapte. Vi leverte ikke. Vi er ikke blinde, vi så det. 

Om skader:

– Det er ingen nye skadeproblemer. Milner er tilbake, Joe Gomez også. Men de andre er ikke det, heller ikke Keita. 

Om rytmen i spillet: 

– Det er fint at jeg får nye spørsmål nå som vi har tapt. Watford skadet oss på områder vi vanligvis er mye bedre, innkast, kampen om førsteballer osv. Det var feil som ble gjort, det handlet ikke om rytme. Det var ikke en dag der vi viste vår beste holdning. Watford forsvarte seg 6-3-1 som er ganske utfordrende å spille mot, og man må spille annerledes.

Om FA-cuplaget:

– Jeg ser aldri på det som at Liverpool er under mindre press på grunn av FA-cupen. Vi er Liverpool, vi er under press. Alle forventer oss til å vinne mot Chelsea, og det er alltid vanskelig. De vil stille med et veldig erfarent lag. Pedro, Giroud og Willian er et godt andrelag. Vi vil ikke stille med det samme laget som mot Aston Villa eller Shrewsbury, det er helt sikkert. Det vil være noen av guttene som er i troppen, men om de starter får vi se på. Laget som spilte mot Shrewsbury var et FA-cuplag bare i det øyeblikket. 

Om Chelsea som motstander: 

– Chelsea er et lag som spiller pasningsspill som er i toppklasse. Vi trenger å finne en løsning på det, det vil bli en ny utfordring. Ønsker vi å vinne denne kampen mer fordi vi tapte den forrige? Jeg vet ikke. Vi ønsker å vinne fotballkamper konstant. Det er FA-cupen, vi har bare en sjanse. Vi må vinne for å gå videre. Det blir veldig vanskelig. Chelsea har også nok av grunner selv til at de ønsker å gå videre. 

– Lampard har gjort en super jobb slik jeg ser det. Jeg liker prosjektet hans godt. Å ha så mange sensasjonelle unggutter er fint. 

Om Dejan Lovren, som kom inn for Joe Gomez: 

– Det er ikke rettferdig. Hvis folk ønsker å skylde på Dejan Lovren for tapet, kan jeg ikke hjelpe disse folkene. Det var en veldig stor utfordring for Dejan å spille mot Troy Deeney. Men å tape førsteballen er aldri problemet i slike situasjoner, det handler om å plukke opp andreballene. Dejan og Matip har spilt sensasjonelle kamper før det, men du må være i form og ha rytme. Det er vanskelig når du ikke spiller. 

– Ox erstattet Henderson. Han er også en super spiller. Men vis meg en spiller som spilte på sitt normale nivå på lørdag? Jeg blir veldig overrasket om det var noen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]