Pressekonferanse:Jordan Henderson ute i tre uker

Vi følger pressekonferansen med Jürgen Klopp fra kl 14.00.

21. feb 2020 kl 13.45 Torbjørn Flatin

Om Jordan Henderson og skader

- Vi må si at vi var heldige. Jeg vil tro at Jordan er ute i omtrent uker slik at det kunne vært langt verre med en slik hamstringskade. Ingen andre er kommet på skadelista. Xherdan Shaqiri er fortsatt ikke nærme fellestrening ute med resten av troppen.

Om forandring på laget fra Atletico Madrid

- Det kan hende det blir forandringer på laget, men det vil ikke ha noe å gjøre med intensiteten i kampen i Madrid. Vi spiller nå tirsdag og så mandag, som er lenger opphold enn vi pleier å ha, og det er ikke noe problem.

Om ny offside-regel (Arsene Wenger)

- Jeg har hørt om det, at det skal være luft i mellom. Jeg har ikke tenkt nok på det, men vi er glade for at Arsene Wenger finnes og kan gi råd. 

- For meg er offside-regelen god nok. Det tar for langt tid til å finne ut med linjene (VAR), men er det offside da er det offside. Vi må imidlertid hjelpe folk til å ta en avgjørelse og en tykkere strek vil hjelpe.

Om reaksjonen etter tap mot Atletico

- Det finnes ikke noe positivt ved å tape, men det som er viktig er at det føltes som et tap. Det er imidlertid ikke over.

- Vi har ikke glemt hvordan det er å vinne. Forskjellen er enorm mellom å vinne og tape, mye mer enn tre poeng, det er fra solskinn til det mest øsende regn. Det er slik det skal være, det skal gjøre vondt og det gjorde det også.

Om neste motstander West Ham

- West Ham vil kunne ta noe positivt fra siste kamp mot Manchester City, da de var uten Lanzini og Haller, og med all briljansen til City så scoret de på en dødball og et andre mål etter litt scrappy oppbygging, selv om selve scoringen var glimrende. West Ham kjempet virkelig hardt.

- Det er mandag kveld, vi behøver en virkelig god atmosfære. Jeg forventer ikke 1-0 etter sju minutter, 2-0 etter 25, det vil ikke bli slik. West Ham må kjempe for sine poeng og jeg forventer en tøff kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]