Pressekonferanse:– Vi stiller med et U19-lag, i beste fall et U20-lag

Neil Critchley ut mot påstandene om at Liverpool vil stille med et U23-lag mot Shrewsbury i morgen.

3. feb 2020 kl 14.12 Einar Kvande

Vi oppdaterte fortløpende fra pressekonferansen på Melwood som startet klokken 14.30. Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Om å lede Liverpool på Anfield for første gang

– -Det er utrolig. Jeg trodde aldri jeg skulle lede Liverpool i en kamp, og i alle fall ikke to kamper. Jeg ser frem til det som forhåpentligvis blir en spesiell kveld. Dette er en unik mulighet for de unge spillerne. Forhåpentligvis kan vi bite bedre fra oss enn vi gjorde mot Aston Villa.

Om presset på de unge spillerne

– Jeg tror det er viktig at vi gir dem de samme beskjedene de er vant med å få, og at vi gjør ting enkelt for dem. Du vet aldri hva du vil få fra unge spillere, da de fortsatt er i en læringsprosess. Men det er også det fine med å gi dem slike muligheter.

Om at Klopp ikke vil være tilstede på Anfield

– Du føler hans nærvær der hele tiden likevel. Han har gjennom hele sesongen vist sin støtte til de unge spillerne. Manageren har gjort det helt klar at han gir meg, spillerne og staben utrolig støtte. Han støtter de unge spillerne på en utrolig måte. Jeg kan snakke med ham når jeg vil. Når du ser den utrolige sesongen førstelaget har, er det bemerkelsesverdig at manageren gir unge spillere så mange sjanser som han gjør. Det er mange i dette landet som snakker om at unge spillere ikke får nok sjanser, men det er hva denne manageren gir våre unge spillere igjen i morgen kveld.

Om inspirasjonen som førstelaget har gitt disse unge spillerne

– Det er inspirerende hvor sterke førstelaget er, og jeg tror ikke vi har snakket nok om kulturen de har skapt, og menneskene de er. Å få være rundt denne gjengen smitter over på de unge spillerne. Det har vært god kontakt mellom de unge spillerne og førstelagsspillerne.

Om Shrewsbury

– Shrewsbury fortjente å få omkamp slik de spilte. De skapte masse problemer for oss. Jeg er sikker på at de pønsker på noe lignende i morgen. Kanskje er forventningene til dem annerledes nå?

Om stemningen på Anfield

– Klubben har gjort en god jobb med å selge alle billettene, og det kan bli fullt hus. Forhåpentligvis blir det også en underholdende kamp.

Om erfaringen de unge spillerne høstet mot Aston Villa i ligacupen

– Du kan ikke kjøpe erfaringer som den de fikk mot Villa. Dette er trolig verdt en million ganger mer enn mine treningsøkter. Vi fikk mye skryt for måten vi spilte på den kvelden, men vi var ikke gode nok innenfor begge straffefeltene, og da blir det ingen oppskrift på suksess. Vi var ikke gode nok. Dette er en resultatorientert bransje.

Om at det unge Liverpool-laget er nederlagsdømt på forhånd

– Innad er det ikke slik. Vi snakker om å gjøre det bra, og hva vi må gjøre for at det skal gå vår vei. Hviler det mer press på Shrewsbury foran denne kampen? Muligens. Folk sier at vi vil stille med et U23-lag. Det kommer vi ikke til å gjøre. Vi stiller med et U19-lag, i beste fall et U20-lag.

Om hvor god Curtis Jones er

– Det svarte han fint på selv mot Everton. Selvtillit er trolig ikke en av hans svakheter, men det er grunnen til at han er den han er. Han ser frem til kampen i morgen, det er det ingen tvil om.

Om skaden til Yasser Larouci

– Vi vil finne ut hvordan det står til med ham senere. Vi har to treningsøkter igjen før kampen, så vi får vente å se, men Adam Lewis er klar til å starte på venstrebacken som hans erstatter.

Om startoppstillingen til Liverpool i morgen

– Jeg kunne nevne navn, men de fleste av dere vil trolig ikke vite hvem dette er uansett!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]