Lampard må klare seg uten en rekke viktige førstelagsspillere

Chelsea-sjefen har kommet med siste nytt før tirsdagens FA cupkamp.

2. mar 2020 kl 16.51 Arild Skjæveland

Allerede tirsdag kveld har Liverpool muligheten til å slå tilbake igjen etter smellen lørdag kveld. Chelsea er motstander på Stamford Bridge.

Frank Lampard sitt lag har variert voldsomt i prestasjonene de siste ukene. Før møtet i FA cupen har han fått dårlig nytt på skadefronten.

– Andreas Christensen har et lite problem som vi skal vente på i 24 timer, men det vil trolig gjøre at han mister kampen, kunne den tidligere midtbanespilleren fortelle ifølge chelseafc.com.

– Det er ingen spillere fra skadelisten som er tilbake. Ruben Loftus-Cheek skal spille for U23-laget i kveld, og forhåpentligvis få 90 minutter eller noe i nærheten av det, som er flott for ham. Utenom det vil vi ikke ha Tammy Abraham, ingen Christian Pulisic, ingen Callum Hudson-Odoi, og ingen N’Golo Kanté, sier Lampard.

Kepa tilbake i mål

Kepa Arrizabalaga ble tidenes dyreste målvakt da Chelsea hentet ham en uke etter at Liverpool hadde gjort Alisson Becker til rekordkjøp for en keeper. De siste ukene har spanjolen mistet plassen mellom stengene, og det er Willy Caballero som har stått.

På pressekonferansen bekreftet Lampard at Kepa kom til å stå tirsdag kveld.

Verken Abraham eller Pulisic hadde sjanse til å rekke kampen.

– Det er frustrerende for dem, og spesielt for Christian som har vært ute en stund, og er desperat for å komme tilbake. Jeg kommer ikke til å svare på når de er tilbake. Det er ikke slik at jeg kan se inn i fremtiden og se svaret. Jeg håper at de vil komme tilbake i løpet av den neste uken eller to, jeg kan ikke si mer, for de har begge sine problemer.

Chelsea - Liverpool spilles tirsdag kl. 20.45, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]