Elliott ikke med mot Chelsea - men Gomez og Milner er tilbake etter skade

Tapet mot Watford har ikke fått Jürgen Klopp til å tenke annerledes på FA-cupen, men han gir hint om at det blir et sterkere lag nå enn han har brukt tidligere i cupene denne sesongen.

2. mar 2020 kl 14.10 Arve Vassbotten

Harvey Elliott har vært fast inventar på laget når Jürgen Klopp har brukt ungguttene i cupkamper denne sesongen. Men han kommer ikke til å spille i tirsdagens 5. runde i FA-cupen mot Chelsea.

16-åringen er heller med U19-laget til Portugal, der de møter Benfica i UEFA Youth League. 

Curtis Jones, Neco Williams og Ki-Jana Hoever er alle igjen på Merseyside, og er dermed aktuelle for kampen.

Jürgen Klopp gjorde det klart på mandagens pressekonferanse at han kommer til å stille sterke mannskap mot Chelsea, enn han har gjort ved et par tidligere anledning i de hjemlige cupene denne sesongen. 

Blir ikke samme lag som mot Shrewsbury 

– Tapet mot Watford har ikke noe å si for hva vi gjør med startoppstillingen i morgen. Vi har alltid spilt med laget som har gitt oss best mulighet til å gå til neste runde. Chelsea sier ikke hvem de skal spille med, så det gjør ikke jeg heller, sa Klopp.

– De vil stille med et veldig erfarent lag. Pedro, Giroud og Willian er et godt andrelag. Vi vil heller ikke stille med det samme laget som mot Aston Villa eller Shrewsbury, det er helt sikkert. Det vil være noen av guttene som er i troppen, men om de starter får vi se på, uttalte han videre. 

Klopp har ingen nye spillere på skadelisten etter helgens kamp, men har to spillere som er klare igjen.

– Det er ingen nye skadeproblemer. James Milner er tilbake og det er Joe Gomez også. Men de andre er ikke det, heller ikke Keita, svarte han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]