Vidunderbarnet assisterte tre mål - og scouser scoret hattrick

Harvey Elliott var i lekehumør mot Sunderland, men Curtis Jones gjorde sitt for å stjele noen av overskriftene i sluttminuttene.

24. feb 2020 kl 17.25 Jens Hapnes Rege

Liverpool U23 stilte et sterkt mannskap da de møtte Sunderland U23 i Premier League-cupen mandag ettermiddag.

Uavgjort hadde vært nok til å ta laget videre, men det tok ikke lang tid før Critchleys mannskap var i føringen.

Eminente Elliott

Det tok bare et par minutter før Liverpool tok ledelsen etter strålende angrepsspill, som endte i at Harvey Elliott fant Liam Millar som sendte de rødkledde i føringen.

Bare minutter senere fant 16-åringen nettmaskene selv, men målet ble annullert for offside.

Liverpool fortsatte å styre spillet i den første omgangen, og burde ha ledet med mer enn ett mål til pausen i vinden, anført av friske Elliott.

Etter hvilen fortsatte den kraftige vinden å sette sitt preg på kampen, men det var Liverpool som fortsatte å blåse Sunderland av banen i kampen.

Stormene Brendan, Ciara og Dennis har rasert Storbrittania i det siste, men på Kirkby var det stormen Harvey Elliott som herjet.

Først fant Joe Hardy nettmaskene tidlig i andre omgang etter en fin pasning fra 16-åringen, før samme mann ekspederte et innlegg fra vingen i nettmaskene.

Jones viste klasse

Det var en ukarakteristisk stille kamp fra Curtis Jones mandag, men med ti minutter igjen på uret fikk han lyst til å vise seg frem.

I løpet av de siste ti minuttene fant han nettmaskene hele tre ganger, og gjorde det han kunne for å ta tilbake overskriftene fra kameraten Harvey Elliott.

Kampen endte 6-0 etter mål av Millar, Hardy (2) og Jones (3), og er med det videre i PL-cupen.

Merk: Neco Williams måtte forlate banen midtveis i andre omgang. Alvorligheten på skaden er ikke kjent.

Liverpool U23: Jaros - N. Williams (Van den Berg), Gallacher (Clarkson), Hoever, Boyes - Chirivella, Jones, Lewis - Elliott, Hardy, Millar