Jake Cain med vinnermål på overtid

Liverpool U23 vant bortekampen mot Wolverhampton.

17. feb 2020 kl 22.27 Einar Kvande

Et flott skudd på overtid av Jake Cain sikret Liverpool U23 en 2-1 seier over Wolverhampton Wanderers på vindfulle St George's Park mandag kveld.

Joe Hardy ga Liverpool ledelsen like før timen var spilt, etter et flott innlegg fra Tony Gallacher. Vertene utlignet imidlertid på et straffespark satt i mål av Chem Campbell 18 minutter før slutt. Sepp van den Berg var forsvarsspilleren som forårsaket straffesparket. Utligningen kom mot spillets gang.

Wolves presset på slutten, men klarte ikke å sette flere baller bak Vitezslav Jaros, som spilte sin første kamp fra start for sesongen etter en albueskade.

Vakkert vinnermål

Istedet var det altså Jake Cain som ble matchvinner, da han tok ned ballen på brystet, og sendte en halv volley i hjørnet fra langt hold.

Det hører med til historien at Curtis Jones hadde et skudd i treverket åtte minutter før pause i en målløs førsteomgang.

Liverpools lag: Jaros, Williams, Hoever, Van den Berg, Gallacher, Chirivella (Dixon-Bonner 83), Clarkson, Cain, Elliott, Jones, Hardy (Millar 68).

Ubenyttede reserver: Winterbottom, Boyes, Bearne.