Neil Critchley har forlatt Liverpool

– Tiden jeg har hatt i Liverpool har vært veldig spesiell.

2. mar 2020 kl 11.06 Arve Vassbotten

Liverpools U23-trener Neil Critchley har forlatt Liverpool for å bli hovedtrener i League One-laget Blackpool, skriver Liverpoolfc.com.

Critchley har vært i klubben i seks og et halvt år, og har vært både U18- og U23-trener, og har denne sesongen ledet førstelaget ved to anledninger. Først mot Aston Villa i ligacupen, og så i omkampen mot Shrewsbury i FA-cupen.

Critchley kom til klubben i september 2013 for å ta over ansvaret for U18-laget, før han gikk videre til U23 før 2017/2018-sesongen.

De siste årene har Liverpools akademitrenere vært veldig attraktive på markedet. Både Steven Gerrard og Michael Beale er nå i Rangers, og også Mike Marsh har gått videre til andre klubber, og er nå assistent  i Swansea.

Skuffet og stolt

– Det er en bittersøt dag. Det er selvsagt skuffende å miste en person og en profesjonell trener av Neils kaliber. Samtidig er vi veldig glade på hans vegne for at han har fått denne fantastiske muligheten, sier akademiets direktør Alex Inglethorpe.

– Blackpool ønsker Neil på grunn av arbeidet han har gjort i Liverpool, og det viser for alle i systemet at om du jobber hardt og jobber smart, så får du belønning.

Foreløpig er ikke noen ny U23-manager på plass, den oppgaven vil bli gitt til det eksisterende trenerapparatet inntil videre med Tim Jenkins i spissen.

– Spesiell tid i Liverpool

– Jeg er veldig fornøyd med å gå til Blackpool.

– Jeg kan nesten ikke vente på å starte, og ser virkelig fram til ukene og månedene som nå kommer, med å møte spillerne, jobbe ute på gressmatta, og utvikle laget og møte supportere, sier Critchley til klubbens hjemmeside.

– Tiden jeg har hatt i Liverpool har vært veldig spesiell. Jeg har fått veldig bra støtte der fra Alex Inglethorpe og alle de andre. Det er en veldig spesiell fotballklubb, og det er menneskene som gjør fotballklubben til det den er. Det måtte noe spesielt til for at jeg skulle dra, sier 41-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]