Joe Gomez er revansjelysten etter tapet i Madrid

– Det er noe vi ikke er vant med, og vi ønsker å slå tilbake, sier midtstopperen.

20. feb 2020 kl 11.51 Arild Skjæveland

Liverpool tapte sin tredje kamp for sesongen på Wanda Metropolitano tirsdag kveld. Atletico Madrid scoret på en dødball etter fire minutter, og de Jürgen Klopp sine gutter klarte aldri å slå tilbake.

Tapet har gjort Joe Gomez revansjelysten.

– Det er skuffende, og noe vi ikke er vant med. Men om noe, så gir det oss motivasjon til å slå tilbake og fikse det så raskt som mulig. Noen ganger skjer det, og du må ta det positive fra det, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com

– Det gir oss den sulten igjen. Ikke det at vi ikke hadde den, men vi ønsker bare å slå tilbake og ordne det, og det er det vi vil prøve å gjøre, sier han videre.

Flere kamper før returen

Returoppgjøret mot Diego Simeone sitt lag er ikke før 11. mars. 

– Det er enormt. Det er det vi spiller for. Det er en del av denne klubben, og hva det handler om - store kvelder i Europa. Vi ser frem til det, sier han.

– Det vil bli en god match. Den første kampen viste at det kan bli en god kamp. Vi ser frem til det, men har en del tid frem til det. Vi må fokusere på Premier League nå, og være klare når kampen kommer.

– Vi kan ta selvtillit fra måten vi dominerte ballen, og spesielt i andreomgang. Sjansene vil komme. Det er ikke over - langt der ifra. 

Før returen mot Atletico skal Liverpool møte West Ham hjemme, Watford borte, Chelsea borte i FA cupen, og Bournemouth hjemme i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]