RB Leipzig-ledelsen uttaler seg om «interessen» fra Liverpool

Jürgen Klopp har foreløpig ikke plukket opp telefonen.

18. apr 2020 kl 20.17 Kenneth Baraas

Navnet til RB Leipzig-angriperen er det som blir nevnt hyppigst blant spillerne som er linket til ligalederen i Premier League. 

Werner har tidligere uttalt seg positivt om Anfield-klubben. 24-åringen har blant annet kalt Klopps mannskap for det beste laget i verden for øyeblikket. 

Tidligere i uken rapporterte Bild at Klopp skal ha ønsket å møte angriperen personlig for å overtale ham om en overgang til Liverpool, men at managerens angivelige planer foreløpig har blitt lagt på is på grunn av koronapandemien. 

Den tyske klubbens administerende direktør, Oliver Mintzlaff, kan avkrefte at det har vært noen kontakt med Liverpool - ei heller Bayern München, som også er sterkt linket til spissen. 

– Hverken Jürgen Klopp eller Karl-Heinz Rummenigge (styreleder i Bayern) har tatt kontakt med meg, sa Mintzlaff i et intervju med tyske General-Anzeiger Bonn, ifølge Liverpool Echo

– Først og fremst er vi glade for at vi klarte å forlenge kontrakten hans til 2023. Vi har fortsatt tro på at dette er et veldig bra sted hvor Timo Werner kan utvikle seg. 

– Hverken Jürgen Klopp eller Karl-Heinz Rummenigge har tatt kontakt med meg - Oliver Mintzlaff

Usikker tid på markedet

Angriperen skal ha en utkjøpsklausul på rundt 50 millioner pund, ifølge Bild, men det er varierende rapporter om når fristen går ut for å trigge klausulen. 

Sportsdirektøren i Leipzig, Markus Krosche, har også uttalt seg om klubbens populære spiller:

– Det er åpenbart at Timo har interesse fra andre klubber. England har de samme problemene som vi har for øyeblikket. Krisen rammer ikke bare én liga, den har en global effekt, og vi kan ikke si hvordan ting vil se ut om seks måneder.

– Alt er mulig. Vi vet ikke hvordan overgangsmarkedet vil utvikle seg. Vi vet heller ikke hvilken øknomisk situasjon vi eller andre klubber vil være i fremover. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]