Lovren har knapt hatt ferie. Fredag kveld debuterte han og vant trofé med sin nye klubb

Lovren spilte 90 minutter i supercupfinalen.

7. aug 2020 kl 23.09 Arild Skjæveland

Dagen etter at 2019/20-sesongen var ferdigspilt ble Dejan Lovren solgt til Zenit St. Petersburg for 11 millioner pund.

Etter noen dager på ferie hjemme i Kroatia satte han seg på flyet til St. Petersburg tidligere denne uken, og etter kun et par økter med sin nye klubb ble han kastet rett inn i det.

Hans tidligere lagkamerater har ferie til lørdag 15. august, men den 31 år gamle midtstopperen er allerede i gang igjen. Det ble 90 minutter i debuten.

Vant troféet

I den russiske supercupen startet han i midtforsvaret sammen med Yaroslav Rakitskiy, og allerede etter 14 minutter scoret Artem Dzyuba.

Etter 69 minutter doblet Magomed Ozdoev ledelsen for den regjerende ligamesteren. Lovren må delvis ta på seg skylden for at Vedran Corluka reduserte tre minutter senere, da hans landsmann snek seg inn på baksiden av ham på en corner.

Sluttresultatet ble 2-1, og Lovren kunne med det løfte et trofé allerede etter sin første kamp for sin nye klubb.