Dejans flotte avskjedsmelding

Dejan Lovren er ferdig i Liverpool FC etter seks år i klubben.

27. jul 2020 kl 17.06 Arild Skjæveland

I dag åpnet overgangsvinduet, og salget av Dejan Lovren til Zenit St. Petersburg ble bekreftet. De helrøde får 11 millioner pund for 31-åringen, som fikk 185 kamper på sine seks år i klubben.

Lovren har nå lagt ut en flott avskjedsmelding på sosiale medier, der han tar farvel med klubben og sine lagkamerater. 

«Spillet fotball betyr alt for meg, og jeg har gjennom tiden min i LFC prøvd å være så god som jeg kan. Det å spille for denne utrolige klubben har vært et privilegium, og det kommer med et ansvar. De siste seks årene har vært en vanvittig reise. Vi har vært gjennom alt. Forholdene våre har utviklet seg, og det har vært intense følelser. Til slutt har optimisme, lyst, samvær og ærlig hardt arbeid brakt oss til toppen både nasjonalt og i europeisk fotball, med øyeblikk ingen av oss vil glemme», skriver kroaten.

«Før jeg først gikk inn porten på Melwood, lovet jeg meg selv at jeg ville gi alt jeg hadde for å sørge for at jeg en dag kunne se tilfredstilt tilbake vel vitende om at jeg hadde gitt alt for klubben som åpnet dørene for meg. I dag er det min tur til å ta farvel med Liverpool FC. Selv om jeg ikke lenger er en del av laget, kan jeg ikke se på dette som slutten på vårt forhold. Vi har skrevet historie sammen, og minnene våre vil vare evig».

Takker alle i klubben

Lovren forlater klubben som Premier League-mester, og takker alle i klubben for tiden på Merseyside.

«Ingenting av dette ville skjedd uten den kollektive styrken som gjør denne klubben til det det den er. Så jeg vil takke alle, og spesielt lagkameratene mine som alltid ga utrolig konkurranse på treningsfeltet, og ga stor støtte utenfor. Jeg vil alltid være der for dere».

«Sjefen, Mr Klopp, som var mannen som hadde så stor tro på meg og laget. Jeg takker deg for veiledningen og inspirasjonen. Støtteapparatet som har gjort oss til de villmennene vi er, og personalet bak kulissene som får klubben til å fungere. Hjemmet vårt ville ikke vært det det er uten dere, og jeg takker for hva dere har gjort for meg og laget gjennom årene. Dere vet hvem dere er».

«Supporterne - det har vært mye kjærlighet og kritikk, og jeg respekterer dere alle. Vær trygg på at det eneste jeg ønsket noen gang var å vinne, og vinne gjorde vi. Byen Liverpool - takk for at dere har tatt vare på meg og familien min. Dere vil alltid ha en spesiell plass i våre hjerter. Hva mer kan jeg si… Jeg vil savne klubben, byen og menneskene. Vi sees igjen mine venner, jeg ønsker dere alt godt».

Vi ønsker Lovren lykke til videre i russisk fotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]