The Guardian:Liverpool har informert Werner om at de trenger mer tid

Klubben er kraftig linket til den tyske spissen.

4. mai 2020 kl 22.38 Arild Skjæveland

Før Korona-pandemien satte all fotball på vent tydet det aller meste på at Timo Werner kom til å bli Liverpool-spiller i sommer.

Den tyske landslagsspissen skal ha bestemt seg for at han ikke vil til Bayern München, og at det er Jürgen Klopp han ønsker å spille for. Etter fire år i RB Leipzig er han klar for en ny utfordring, og Bundesliga skal ikke lenger være et alternativ.

Storscoreren har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro. Tidligere ble det rapportert at den måtte aktiveres innen april - men datoen skal være 15. juni, ifølge normalt pålitelige Christian Falk i Bild.

Ber om mer tid

I helgen kom det rapporter om at Liverpool ikke kom til å handle spillere i sommer. Nå melder transferguru Fabrizio Romano i The Guardian at de helrøde har bedt Werners representanter om mer tid. 

Liverpool ønsker å se hva som skjer i de kommende ukene, og hvordan sommerens overgangsvindu vil bli, før de fullfører en avtale. Det er forventet at Korona-krisen vil ha enorm påvirkning på sommerens overgangsmarked, og ifølge Romano er ikke klubben klar for å binde seg til å bruke 60 millioner euro på én spiller.

Klopp skal være en stor beundrer av Werner, har hatt spissen som har scoret 72 mål på 118 kamper for RB Leipzig øverst på ønskelisten. The Guardian-journalisten skriver videre at det er en rekke andre klubber som er klar for å kjøpe 24-åringen dersom det ikke blir en avtale med Liverpool. Hans foretrukne destinasjon er Anfield, men han vil også vurdere andre Premier League-klubber, Barcelona, Inter og Juventus.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]