Grujic på scoringslisten da Werner hadde en dårlig dag

Utlånte Marko Grujic scoret sitt tredje for sesongen.

27. mai 2020 kl 20.50 Arild Skjæveland

Denne midtuken blir den tredje runden med Bundesliga-kamper spilt i Tyskland etter gjenoppstarten, og Hertha Berlin hadde en tøff oppgave borte mot RB Leipzig.

Etter at Borussia Dortmund tapte i storkampen mot Bayern München tirsdag kveld, ville Timo Werner og co klatret over Dortmund med seier hjemme mot Hertha, som ligger midt på tabellen.

Marko Grujic var med fra start, og kom på scoringslisten da han styrte inn en corner før ti minutter var spilt.

Det er hans tredje scoring i Bundesliga denne sesongen. Han har også én målgivende, i det som har vært en vanskelig sesong for serberen.

Werner lykkes med lite

Etter hattricket i helgen, var forventningene store til Liverpool-linkede Werner.

Han spilte ingen stor kamp, og lykkes ikke med så mye mot et godt organisert Hertha. Han ble tatt av banen i det 78. minutt, uten å ha utrettet så mye foran målet til Rune Jarsten.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter at Lukas Klostermann utlignet midtveis i førsteomgangen. Leipzig tok ledelsen 2-1 etter en kjempetabbe av Jarsten etter 68 minutter - da de spilte med 10 mann etter at Marcel Halstenberg ble utvist fem minutt før.

Åtte minutt før slutt scoret Krysztof Piatek fra straffemerket, og sluttresultatet ble 2-2.