Pearce tror Liverpool kan få over 40 millioner pund for utlånt duo

James Pearce har svart på spørsmål fra leserne i The Athletic.

24. mar 2020 kl 19.29 Arild Skjæveland

Harry Wilson og Marko Grujic er nå 23 år gamle, og fortsatt på utlån. Når overgangsvinduet på et eller annet tidspunkt åpner, og ting blir som normalt, tror James Pearce i The Athletic at duoen kan komme til å forsvinne permanent fra klubben.

Wilson, som fylte år på søndag, har har seks mål og to målgivende for Bournemouth denne sesongen. Forrige sesong hadde han et meget vellykket låneopphold i Derby County i Championship, med 18 mål og seks målgivende fra mannen med det giftige venstrebeinet.

– Jeg vil bli overrasket dersom Wilson fortsatt var Liverpool-spiller. Han er 23 år gammel nå, og må spille fast. Jeg kan ikke se for meg at det er realistisk at han vil tvinge seg inn i Klopp sitt lag, sier Pearce.

– LFC vil forvente å få minst 20 millioner pund for ham. Dersom det ikke kommer et slikt bud, kan han komme til å bli som en del av stallen, sier han videre.

Grujic i samme båt

Marko Grujic er inne i sin andre sesong i Hertha Berlin. Denne sesongen har vært vanskeligere enn forrige for serberen. Han er en annen som kan komme til å forlate klubben permanent til sommeren.

– Jeg tror 15 millioner pund minst, men kanskje så mye som 25 millioner pund, svarer han om hva klubben kan få for ham. 

– Men igjen, så er det ingen som egentlig vet hva som vil skje med overgangssummer med alt som foregår, og vi vet heller ikke om når overgangsvinduet vil åpne, sier Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]